Neler Yeni

Çözüldü✓ BU TAKILMALAR NORMAL Mİ ?

astra001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Murat Berk İlgin
Sistemim kabaca , RTX 4070Tİ Super 16GB -16x2 32 GB Patriot Viper Venom 5600 MhZ - AMD Ryzen 5 7600 - Kingston KC3000 1TB , işlemciyi stock soğutucu ile birlikte kullanıyorum, henüz GTA 5 dışında bir oyunda test etme imkanım olmadı. Oyunun bazı yerlerinde anlık olarak droplar yaşanıyor ve bir kaç kez tekrarlanıyor, bu droplar sistemi her yeniden reboot ettiğimde yaşanıyor. Sürücüler güncel, sistemin tüm bileşenlerinin sürücüleri eksiksiz olarak yüklü, sizce bu droplar normal midir ve neden kaynaklanır ?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
gta 5 oyununda grafik motorunun eski olmasından kaynaklı fps 100 - 120 üzerine çıkınca drop yaşanıyor sistemle alakası yok. V-sync ayarını yarım yaparak veya scaling ayarını değiştirerek sorunu çözmeyi deneyebilirsin lakin bilmelisin ki sorun tamamen gta 5 ile alakalı.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Burhan Bey
FPS Drop sorunu, oyunun kare sayısının anlık olarak 5-10 filan düşmesiyle olur (yani oyun oynanamaz bir hal alır), senin öyle bir sorunun yok ki, 6dk video boyunca 80-90 karenin altına inmedi. Dalgalanmalar var ve biraz fazla ama bu oyunun optimizasyonuyla alakalı, normal bir durum, sıkma canını.

astra001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Murat Berk İlgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
FPS Drop sorunu, oyunun kare sayısının anlık olarak 5-10 filan düşmesiyle olur (yani oyun oynanamaz bir hal alır), senin öyle bir sorunun yok ki, 6dk video boyunca 80-90 karenin altına inmedi. Dalgalanmalar var ve biraz fazla ama bu oyunun optimizasyonuyla alakalı, normal bir durum, sıkma canını.
Teşekkürler hocam, After Burner da gözükmüyor ama Geforce arayüzünden bakınca anlık 0 fps e düşüp yükseliyor. Çok kısa bir süre. Lakin dediğiniz mantıklı geldi, Gow gibi daha sağlam oyunlarda test etmek mantıklı olur, teşekkür ederim.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Orkun
Sistemim kabaca , RTX 4070Tİ Super 16GB -16x2 32 GB Patriot Viper Venom 5600 MhZ - AMD Ryzen 5 7600 - Kingston KC3000 1TB , işlemciyi stock soğutucu ile birlikte kullanıyorum, henüz GTA 5 dışında bir oyunda test etme imkanım olmadı. Oyunun bazı yerlerinde anlık olarak droplar yaşanıyor ve bir kaç kez tekrarlanıyor, bu droplar sistemi her yeniden reboot ettiğimde yaşanıyor. Sürücüler güncel, sistemin tüm bileşenlerinin sürücüleri eksiksiz olarak yüklü, sizce bu droplar normal midir ve neden kaynaklanır ?

Tamamen oyundan kaynaklı ya, 4060 ekran kartı r5 5600 işlemcili sistemle 160 170 FPS alıyordum FiveM oynuyordum genelde, acayip drop yediğim için gittim pcyi değiştirdim, imzadaki sistem ile hala drop yiyorum :D

Top Bottom