Neler Yeni

Bu telefonlardan hangisi alınabilir

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
Başka bir forumda yazılanlar ve benim aklımda olan telefonlar şunlar ikinci el alıcam yaşadığım yerde bulabildiğim bunlar önerilenler arasından
Mİ 10t pro
S20 fe (sol üst köşesinde kırık var)
Poco X3 NFC
Poco X3 pro
Redmi note 10 pro
Redmi note 10 s

şahin doğan

80+ Platinum
Bütçe ? İçlerinden S20 FE veya 10T Pro.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,303
İsim
Diyarhan
Redmi ve pocoları direkt sildim kalan 2 ürün var. Mi10t pro ve 20fe gönül ister 20fe olsun ama kırık sorun olabilir.

şahin doğan

80+ Platinum

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi ve pocoları direkt sildim kalan 2 ürün var. Mi10t pro ve 20fe gönül ister 20fe olsun ama kırık sorun olabilir.
Ben de ondan dolayı mi10t ye daha sıcak bakıyorum peki bir şey sorucam neden redmi ve poco telefonları sildiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

6.5 Civarına YD OnePlus 9, 11T veya S20 FE.
11 t ye baktım yaşadığım yerde bulamadım yoksa o da önerildi

şahin doğan

80+ Platinum

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
Ben de ondan dolayı mi10t ye daha sıcak bakıyorum peki bir şey soracağım neden Redmi ve POCO telefonları sildiniz?
Poco için söylemek gerekirse güncelleme destekleri hatırladığım kadarıyla kesildi ve eskimeye başladılar, çok uzun süreli kullanabileceğinizi zannetmiyorum.

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
OnePlus 9 bakın. İyi cihaz.
Teşekkürler

Poco için söylemek gerekirse güncelleme destekleri hatırladığım kadarıyla kesildi ve eskimeye başladılar, çok uzun süreli kullanabileceğinizi zannetmiyorum.
Teşekkürler

OnePlus 9 bakın. İyi cihaz.
Yokmuş bulamadım da sahibindende baktım sadece başka yerlerden de bakıcam şimdi bulabilirsem yazarım

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,303
İsim
Diyarhan
Ben de ondan dolayı mi10t ye daha sıcak bakıyorum peki bir şey sorucam neden redmi ve poco telefonları sildiniz

11 t ye baktım yaşadığım yerde bulamadım yoksa o da önerildi
Redmi ve pocolar işçilik olarak mi serisi gibi değil maalesef aynı markanın alt markası nın alt markası gibi kalite durumu oluyor. Yazılım olarak kalite zaten kötü malzeme de eklenmesin. Pocoların olayı batarya işlemci oyun cihazı olmuş. Redmi lerin olayı (ben mi cihaz alamadım lite bir ürün alayım durumu var.) Mi9T ve Redmi Note 8 Pro felan kullandım ikiside yaklaşık aynı paraydı ama kalite farkını anlamıştım.

Teşekkürler

Teşekkürler

Yokmuş bulamadım da sahibindende baktım sadece başka yerlerden de bakıcam şimdi bulabilirsem yazarım
Facebook da teknoess e bakın. Emin Yılmaz Oneplus ürünlerini çok satıyor.

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
Redmi ve pocolar işçilik olarak mi serisi gibi değil maalesef aynı markanın alt markası nın alt markası gibi kalite durumu oluyor. Yazılım olarak kalite zaten kötü malzeme de eklenmesin. Pocoların olayı batarya işlemci oyun cihazı olmuş. Redmi lerin olayı (ben mi cihaz alamadım lite bir ürün alayım durumu var.) Mi9T ve Redmi Note 8 Pro felan kullandım ikiside yaklaşık aynı paraydı ama kalite farkını anlamıştım.

Facebook da teknoess e bakın. Emin Yılmaz Oneplus ürünlerini çok satıyor.
Teşekkür ederim hocam bilgi ve öneriler için bı bakim oraya şimdi de inceleme videosu izliyordum

Top Bottom