Bu model alınır mı ?
Teşekkürler, aralarında çok fark var mı acaba sadece bir şeyler izlemek için kullanacağımTcl 120 hz qled tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
TCL 65C655 65inc 164 cm 4K UHD Google Smart Qled TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TCL 65C655 65inc 164 cm 4K UHD Google Smart Qled TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sadece tv seyretmek için farki yok gibi. Ama Google TV arayüzü çok güzel ve 120 hz. Samsung arayüzünü beğenmiyorum ve 50 hz tazeleme var. İkiside qled panel.Teşekkürler, aralarında çok fark var mı acaba sadece bir şeyler izlemek için kullanacağım
Amazon satıcılı olması nedeniyle samsung tercih etmek istiyorum garantisinden dolayı samsung tercih etsem üzer miSadece tv seyretmek için farki yok gibi. Ama Google TV arayüzü çok güzel ve 120 hz. Samsung arayüzünü beğenmiyorum ve 50 hz tazeleme var. İkiside qled panel.
Bilmiyorum hiç. Tecrübe olur içinizden geçeni alın.Amazon satıcılı olması nedeniyle samsung tercih etmek istiyorum garantisinden dolayı samsung tercih etsem üzer mi
Onları da size zahmet atar mısınızBilmiyorum hiç. Tecrübe olur içinizden geçeni alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazon satıcılı tcl tv ler var. Aynı özellikte
Onları da size zahmet atar mısınız