Neler Yeni

Bu televizyonlardan hangisi daha iyi?

bu tv lerden Sunny daha büyük ama TCL de kalite markadır ama Sunny alınmalı

Bu ikisi arasından tabii ki tcl.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sunny onvo grubu cihazları tamir ediyorum sürekli garantisi biten cihaz ya panel arızası veriyor yada anakartı bozuluyor.

bu tv lerden Sunny daha büyük ama TCL de kalite markadır ama Sunny alınmalı
Hocam siz niye sunny'i önerdiniz?

@Teil5757 TCL televizyonlarda sorun daha az yani hocam. Genel olarak üzer mi peki bu model? Bir üst model önerseniz hangisini önerirsiniz?

Hocam siz niye sunny'i önerdiniz?

Siz niye TCL olanı önerdiniz? İki kişi de farklı önerdi o yüzden kafama takıldı 😅
Kullanılan malzeme kalitesi diğer markadan çok üstün. Ha bana kalırsa lg alınmasını öneririm ben paneli kendisi üreten markaların tv si her zaman hoşuma gitmiştir.

Kullanılan malzeme kalitesi diğer markadan çok üstün. Ha bana kalırsa lg alınmasını öneririm ben paneli kendisi üreten markaların tv si her zaman hoşuma gitmiştir.
LG hangi modelleri önerirsiniz?

Aradığımız özellikler: 4k, smart/Google, 50"- 55" ve en fazla 20-22 bin.
Hocam birinci olarak lg kendi işletim sistemi olan webos kullanıyor. 2. Olarak o fiyata size lg öneremem 2022 üretimi olanlar var o fiyata sizin bu bütçede tcl almanızı öneririm.

@Teil5757 Hocam anladım. Peki bu attığım TCL modelini mı yoksa bütçeye sığan bildiğiniz başka bir TCL modelini mi önerirsiniz?

Sunny markasını neden öneriyorsunuz hocam? İlla büyük oldu diye Sunny alınabilir bir model değil ki.
Sunny kötü marka değil ki reis

Ama tcl de alınabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,589
Üyeler
173,215
Son üye
emko