Yardım Bu ürün orijinal mi degil mi

Tabi ki de dolandırıcı. Bir de yorumlara daşdaş geçer gibi 4.000 son diyip 3.000'e bırakırım yazmış.

Tabi ki de dolandırıcı. Bir de yorumlara daşdaş geçer gibi 4.000 son diyip 3.000'e bırakırım yazmış.
video istedim kardesim ugrastirma diyo gel yarin bak diyo ben bi kullanılmamış freebuds 6i buldum 2k ya onu alıyım diyom hic riske girmeden

Kulak içi kulaklıkları nasıl 2. El alabiliyosunuz ya
Benim kulağımın içi çok küçük. Bu sebeple S silikon ucu takıyorum. Genelde millet M taktığı için sorun olmuyor. Ek olarak çok da sattım. Görsen sıfır dersin. Satmadan önce ıslak mendil ile banyo yaptırıyorum.

video istedim kardesim ugrastirma diyo gel yarin bak diyo ben bi kullanılmamış freebuds 6i buldum 2k ya onu alıyım diyom hic riske girmeden
Jabra serilerine de bakabilirsin. Bende Elite 3 Active var memnunum. Senin bütçenle daha üst modelleri daha iyidir diye tahmin ediyorum. Yine de senin seçimin de mantıklı.

Benim kulağımın içi çok küçük. Bu sebeple S silikon ucu takıyorum. Genelde millet M taktığı için sorun olmuyor. Ek olarak çok da sattım. Görsen sıfır dersin. Satmadan önce ıslak mendil ile banyo yaptırıyorum.
Hocam ıslak mendilin link gelir mi? 😂

olmadı suyu at tam olsun :kekw:

ya dostlar airpods satan forumdas var mı ben bu ikinci ele güvenemiyorum artık ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,881
Üyeler
174,025
Son üye
falmeln
Geri