Yardım Bu Ürün Orjinalmi????

Cirilla

80+ Gold
Katılım
23 Aralık 2020
Mesajlar
5,495
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
5,657
İdarelik Bu Kulaklığı Alıcam Ürün Orjinalmi Fiyatı Düşük Olduğu İçin Şüphelendim.
 
Bende bu seriden vardı yav aşırı kötü alma daha iyi
 
Alıp deneyebilirsiniz , barkoddan sorgulatılıyor diye biliyorum ( benim piston hd de öyleydi) sahteyse iade edersiniz :)
 
Bu ürünün çakması, orijinalinden daha yaygın. Hepsiburada (Satıcı: Hepsiburada), Amazon.com.tr (Satıcı: Amazon.com.tr), Mi Store, Mediamarkt, Teknosa... gibi yerlerden almadığınız sürece çok büyük ihtimalle sahtesi gelir.
 
Kutusuna mı bir yerine sahte olmasına rağmen sorgulattığında orjinal gözüken bir barkod yapıştırabiliyorlardı ama onun altında mı iç kısmında mı bir yerde ürünün kodu olması lazım onu xiamonin tws leri için kendi sitesinden yönlendirdiği bir link var oradan teyit ettiğinde ilk sorgulatan sensen orjinal olduğunu söylüyor zaten eğer zibilyon tane sorgulama varsa ürün sahte oluyor, youtube da bununla alakalı birçok video mevcut oradan adımları uygulayarak anlayabilirsin 99tl olması çok aykırı gelmedi bana bende 100-120tl arası almıştım indirimde hepsiburadadan.
 
Airdots olanlar Earbuds yazanlardan biraz ucuz oluyor diye biliyorum. Ürün orijinaldir zaten redeem kodu var kutularında sitesinden teyşt edebilirsin.
 
Berbat ötesi bir ürün. Şahsen deneyimledim ve hiç önermiyorum. Bilgin olsun.
İdarelik Bu Kulaklığı Alıcam Ürün Orjinalmi Fiyatı Düşük Olduğu İçin Şüphelendim.
Bu arad aürünün 8 adet sahtesine karşı 1-2 tane orijinali var piyasada.
 
Geri
Top