Bu üyeler botmudur?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Korsan kullandıgını söylemesi lazım.Çünkü:Yardım eden kişi dosyalar da bozukluk olduğunu düşünüp dosyaları doğrula diyor.

Dosyaları doğrulayınca çözülmeyecek belki?

Daha detaylı açıklarmısın? senin dediklerin bana karmaşık geliyor. Anlamıyorum.
Senin konuda anlatmak istediğin şey;
"Korsan oyun kullandığı için sorun yaşayanlar, forumda konu açtığı zaman korsan kullandıklarını söylemesin" değil mi?

Senin konuda anlatmak istediğin şey;
"Korsan oyun kullandığı için sorun yaşayanlar, forumda konu açtığı zaman korsan kullandıklarını söylemesin" değil mi?

Her hata korsanla alakalı değildir. Tamam korsandan hata alma ihtimalide var ama almama ihtimalide.
Korsan kullanıp forumlarda sorun çözen çok kişi gördüm. Yani dediğim gibi korsandan olma ihtimalide var.

Her hata korsanla alakalı değildir. Tamam korsandan hata alma ihtimalide var ama almama ihtimalide.
Korsan kullanıp forumlarda sorun çözen çok kişi gördüm. Yani dediğim gibi korsandan olma ihtimalide var.
Sonuca gelebilir miyiz artık.

Korsan kullananların konusunu nasıl kilit ettiği sorulan konun kilit olması...

Konum kilitlenmedi. Kilitlenmesi içinde bir neden yok. Burada bir soru mevcut. İllegal reklam veya illegale özendiricilik yok.

Hayır sadece kendi konusunu kilitleten üyeleri merak ettim.
Ne yani adam korsan kullanıp korsan kullanmadığını söylememesini istiyorsunuz galiba ? Yardım eden kişi de dosyaları doğrula deyince nasıl yapmasını bekliyorsunuz ?

Siz ne istiyorsunuz ? ben daha anlayamadım.

Konum kilitlenmedi. Kilitlenmesi içinde bir neden yok. Burada bir soru mevcut. İllegal reklam veya illegale özendiricilik yok.
Efe çok fazla biriken uyarın var, ceza işlemi uygulamak üzereyim.
Forum içerisinde sürekli korsana özendirici yorumlar vs. yazıyorsun.

Ne yani adam korsan kullanıp korsan kullanmadığını söylememesini istiyorsunuz galiba ? Yardım eden kişi de dosyaları doğrula deyince nasıl yapmasını bekliyorsunuz ?

Her sorun dosyaları doğrulamakla çözülmüyor. Her yardım eden kişide dosyaları doğrula demiyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,281
Üyeler
190,720
Son üye
Scobyduu
Geri