👌Bu Uygulama ile Tüm Videoları İndirin👌

Senin cebin delik değilmiydi 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baktım da knka çok indirilmemis ve yorum almamış ama kullanıcı olarak sen öyle diyorsan tercih edilebilir tabii ki teşekkürler 🙏
soul browser bence böyle bir browser indirilmeyi ve kullanılmayı hak ediyor geliştiriciler gerçektende uğraşmışlar emek var. browserın her tarafını kişileştirebiliyorsun arama kısmını alta, üste almaktan tut yazı okuyucusundan tut kendi dns açma özelliği, video player ve indirme (her video desteklemiyor) bence herkes telefonunda chrome silip bunu yükleyerek destek olmalı. gerçekten emek var

pek sağlam gelmedi bana benim bilgilerim değersiz ne var ne yok alsınlar diyenler indirebilir

Uc browser ve snaptube varken kullanılır mı bilmiyorum arayüz kolaylığına bağlı tamamen

pek sağlam gelmedi bana benim bilgilerim değersiz ne var ne yok alsınlar diyenler indirebilir
Knka hangi uygulamaya güvenebiliriz ki valla bende bilmiyorum o kadar çok uygulama vs var ki artık millet olarak ona bakmıyoruz maalesef direk indirip herşeye izin veriyoruz zaten şu Google a belki yüz binlerce kayıtlı TC ve kredi kartı bilgileri var aslında çok önemli ama işte en güvenilir dediğimiz site de bile güvenlik açığı oluyor bilgiler çalınıyor biliyoruz görüyoruz

Inshot un video indiricisi nasıldır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,739
Üyeler
184,344
Son üye
boraannnnn
Geri