Çözüldü✓ Bu virüs müdür acaba ?

Microsoftun uygulamasında gözüküyorsa silersin ordan olmuyorsa arkadaşların dediklerine bir göz at.
Windows Defender da gözükmüyor
Post automatically merged:

MalwereBytes da test yaptım ama bulmadı

İndirdim yaptım ama bulmadı kasperskyın bulduğunu .
kaspersky ile tarat virüs bulursa karantinaya atıyor ordan sil bide güvenlik açığı taraması yap işin garanti olsun nette keyler 60 70 lira 1 yıllık alabilirsin fazla crackle felan uğraşıyorsan yoksa alamana gerek yok

kaspersky ile tarat virüs bulursa karantinaya atıyor ordan sil bide güvenlik açığı taraması yap işin garanti olsun nette keyler 60 70 lira 1 yıllık alabilirsin fazla crackle felan uğraşıyorsan yoksa alamana gerek yok
tekrar taratıyorum kaspersky la

tekrar taratıyorum kaspersky la
bendede çıkmıştı önceler bana sil ve pcyi yeniden başlat seçeneği çıkdı yapdım şimdi yok diye biliyorum hiçbir tehdit edilen dosya yo diro kasperksy

dediğim gibi tarat bulursa karantinaya atıyor ordan sil dersen siler bulmassa bişe gene karantinaya bak oraya gidiyor bro
Hocam peki karantinaya nasıl gidiliyor

Sil diye bir şey göremedim ben
bro altta çark var ayarlar yani oraya basınca girince karantina diye bir yer var ora

bendede çıkmıştı önceler bana sil ve pcyi yeniden başlat seçeneği çıkdı yapdım şimdi yok diye biliyorum hiçbir tehdit edilen dosya yo diro kasperksy

Hocam peki karantinaya nasıl gidiliyor
altta yazdım bro

Bulamadım

https://www.warezturkey.org/31941-loaris-trojan-remover.html buradan mı ?
kaspersky_ag_ayarlari.png

bak burda raporlar ve karantin var oraya giricen resim alıntı oraya bakma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,542
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured