nurullahblc66
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 611
1 aylık bedavası var zaten kasperskinin en yüksek plandan kullan işte 1 ay işini gör sil
Kaspersky kullanabilirsin bilindik bi program ve gayet iyi. Bazı arkadaşlar ücretli demiş sanırım ama biz işyerindeki bilgisayarda kullanıyoruz hiç bi şekilde ücret ödemedik aylardır aktif.14900k 5080 sisteme virüs proğramı lazım dostlar ne kullanalım ve nerden alalım pc yi yormasın aksın gitsin
Herkes bilinçli kullanıcı değil, kazara virüs bulaştırmak günümüzde çok kolay artık.virüs programı dünyanın en manasız şeyi olabilir, saçma sapan sitelere girip korsan içerik tüketmediğin sürece virüs bulaşma riski %0.0001 bile değil, windows defender işini gayet iyi yapıyor zaten.
Defender önünü görmüyor ama sen bilirsin hocamvirüs programı dünyanın en manasız şeyi olabilir, saçma sapan sitelere girip korsan içerik tüketmediğin sürece virüs bulaşma riski %0.0001 bile değil, windows defender işini gayet iyi yapıyor zaten.
oyunlara arada türkçe yama kuruyorum dostlar format şu bu derken baya uğraştım 3 tb oyun var o yüzden istiyorum açıkcası yoksa banada manasız geliyor kaspersky bedavasını göremedim 1 ay denemek lazım aslında
yapma amacı ne hocam meraktan soruyorumda14900k 5080 sisteme virüs proğramı lazım dostlar ne kullanalım ve nerden alalım pc yi yormasın aksın gitsin
Bu kadar marka fanboyu olmak zararlıdır hocam.hocam sizden beklemezdim rus programı öneriyorsunuz adama eset önersenize apple. intel. nvidia'nın yanına yakışır olsun
webroot kullan14900k 5080 sisteme virüs proğramı lazım dostlar ne kullanalım ve nerden alalım pc yi yormasın aksın gitsin