Virüs proğramı önerisi

1 aylık bedavası var zaten kasperskinin en yüksek plandan kullan işte 1 ay işini gör sil
 
14900k 5080 sisteme virüs proğramı lazım dostlar ne kullanalım ve nerden alalım pc yi yormasın aksın gitsin
Kaspersky kullanabilirsin bilindik bi program ve gayet iyi. Bazı arkadaşlar ücretli demiş sanırım ama biz işyerindeki bilgisayarda kullanıyoruz hiç bi şekilde ücret ödemedik aylardır aktif.
 
Eğer kesin istiyorsan Kaspersky ve Bitdefender öneririm, ama antivirüs programları bence şu anda gereksiz.

Zaten windows defender çoğu virüsü hallediyor ve bu dönemde torrentte falan gezinmiyorsan en kötü ihtimalle flash bellekten virüs bulaşır virüs bulaştırmaö artık çok zor.

Bence düzenli crack kullanmıyorsan antivirüs satın almana gerek yok.
Önerim indirdiğin şeyin boyutunun doğru olduğuna bakmak.
İndirdiğin şeyin boyutu 600mb az ise virüstotal var bütün antivirüslerle webden ücretsiz tarama yapıyor ona taratmak.
birde Hitman.pro uygulaması var bedava diye biliyorum eğer bedava değilsede zaten sadece e postanın verip doğrulama bile yapmadan 30 gün deneme veriyor. 10mb yer kaplıyor AMA çok iyi bir virüs tarayıcısı. Virüsleri, diğer uygulamalarla yüklenen istenmeyen programları, site çerezlerini eksiksiz buluyor, onunla haftada bir kere tarat için rahat etsin. (hitman pro antivirüs değil sadece tarayıcıdır, diğer antivirüsler arka planda açık kalıp yapılan işlemleri sürekli tararken bu uygulama sadece sen manuel tarama başlattığında taramaya başlar)
 
Param var bilgisayarın performansı düşsede olur adam gibi koruma istiyorsan 25 yıldır en iyileri Bitdefender ve Gdata
Ama en iyi koruma sağlasın performanslı olsun dersen Kasperski

Defenderde iyidir ben 3-4 yıldır kullanmıyorum kafam rahat saçma sapan işler krek falan yapmıyorsanız defender yeter gerçi bende o da yok
 
oyunlara arada türkçe yama kuruyorum dostlar format şu bu derken baya uğraştım 3 tb oyun var o yüzden istiyorum açıkcası yoksa banada manasız geliyor kaspersky bedavasını göremedim 1 ay denemek lazım aslında
 
virüs programı dünyanın en manasız şeyi olabilir, saçma sapan sitelere girip korsan içerik tüketmediğin sürece virüs bulaşma riski %0.0001 bile değil, windows defender işini gayet iyi yapıyor zaten.
Herkes bilinçli kullanıcı değil, kazara virüs bulaştırmak günümüzde çok kolay artık.
Şahsen ben virüs programı kullanmaktan hoşlanmıyorum beni çok kısıtlıyor.
Defender fazlası ile iş görüyor.
 
oyunlara arada türkçe yama kuruyorum dostlar format şu bu derken baya uğraştım 3 tb oyun var o yüzden istiyorum açıkcası yoksa banada manasız geliyor kaspersky bedavasını göremedim 1 ay denemek lazım aslında

yani krek korsan arşivin varsa kullan
ayrıca türkçe yamalar oluyor bu kurulumlu onların alayını virus olarak algılayabilir denyolar ufak bir SFX yada zip sıkıştırma yerine uygulama yapıp reklamlarını yapacağım diye alayı viruslu görünüyor ama var mıdır yok mudur şuana kadar birşy duymadım


Kasperski ücretsizdir cloud ree var onu kullan kısıtlı olarak ömür boyu kullanabilirsin kaydolduktan sonra
 
Kosan içerikleri düzgün yerelrden bulup sağduyu ile hareket edersen windows defender yeterde artar. ekstra yük bindirmeye gerek yok sisteme.
 
Geri
Top