Neler Yeni

Bu xDrive koltuklardan hangisini almalıyım?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Merhaba arkadaşlar koltuk almaya karar verdim. Seçenek olarak xDrive ve Hawk var. Hawk'ı elemeye karar verdim. Sizce xDrive Toryum mu yoksa xDrive 15'li Profesyonel mi alınmalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
hedef gösteriliyorum
2si arasında "bence" daha yüksek olduğu için toryum ya. boyunuza bağlı ama uzunsanız toryum daha mantıklı gibi duruyor

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yusuf E Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Ryzen 5 5500 | Asus Prime B450M-K II | Kingston Fury 32GB(2X16) | Pny Nvidia GeForce RTX3060TI 8GB | 500Gb MLD M300 NVMe m.2 | 500GB SEAGATE HDD | Zoko Melody X | SteelSeries Rival 600 | Mizar MZ60 Gateron Brown | KlasseGear Longteng Huoyun
15li plus kullanıyorum memnunum boy kilona göre seçimde yapabilirsin ama bana kalırsa xDrive için minimum 15li plus alınmalıdır toryum görüntü vs pek güzel durmuyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2si arasında "bence" daha yüksek olduğu için toryum ya. boyunuza bağlı ama uzunsanız toryum daha mantıklı gibi duruyor
Boy 1.80 kilo da 75.
Mesaj otomatik birleştirildi:

15li plus kullanıyorum memnunum boy kilona göre seçimde yapabilirsin ama bana kalırsa xDrive için minimum 15li plus alınmalıdır toryum görüntü vs pek güzel durmuyor
Peki soyulma falan gibi bir durum var mı?

Son düzenleme:

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Burak
1.80 - 86kg'yim. Bu iki model de cok ufak ve dandik gibi geldi bana. Magazadaki tum modelleri denedim.
Aralarinda en F/P benim icin xDrive Atak'ti aldim. Oturma seklinize gore almaniz lazim, herkesin omurgasi farkli. Atak modelinde yayilma imkaniniz daha cok cunku genis ve uzun oturma alani.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.80 - 86kg'yim. Bu iki model de cok ufak ve dandik gibi geldi bana. Magazadaki tum modelleri denedim.
Aralarinda en F/P benim icin xDrive Atak'ti aldim. Oturma seklinize gore almaniz lazim, herkesin omurgasi farkli. Atak modelinde yayilma imkaniniz daha cok cunku genis ve uzun oturma alani.
Bilgisayar başına oturursam aralıksız birkaç saat geçiriyorum. Artık bu koltuğum beni rahatsız etmeye başladı. Fiyat olarak maalesef xDrive Atak'a çıkamam. Çorlu da böyle koltuklar satan bir yer görmüştüm olmadı çarşamba günü bir gidip bakayım bende.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yusuf E Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Ryzen 5 5500 | Asus Prime B450M-K II | Kingston Fury 32GB(2X16) | Pny Nvidia GeForce RTX3060TI 8GB | 500Gb MLD M300 NVMe m.2 | 500GB SEAGATE HDD | Zoko Melody X | SteelSeries Rival 600 | Mizar MZ60 Gateron Brown | KlasseGear Longteng Huoyun
Boy 1.80 kilo da 75.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki soyulma falan gibi bir durum var mı?
hocam 15li plus size tam olacaktır ve full siyah veya full gri olanı tam kumaş diğerleri bel ve baş desteği kumaş geri kalan yerleri deri kumaş isterseniz siyah almanızı tavsiye ederim gayet rahat koltuk belki kurmada zorlanabilirsiniz internetten videosunu izlemeyi ve kurulumuna bakmayı unutmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,721
Üyeler
161,330
Son üye
Hawkeye0
Top Bottom