cLarq
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 8,891
Örnek amd kart gibi. Bendede xioami var yapcak bişi yok değiştirmeye kalksan en az 7 8k.İsterse bugatti motoru olsun yazılım tırt olunca süründürüyor.
Örnek amd kart gibi. Bendede xioami var yapcak bişi yok değiştirmeye kalksan en az 7 8k.İsterse bugatti motoru olsun yazılım tırt olunca süründürüyor.
Custom rom kullanın ya valla MIUI ymis oneos mus falan ugrasmayın. Telefona 13.0.2 kurayım bakayım nasılmıs diye bi girdim şifreyi yazıyom yükleniyo 2-3 sn sonra yavaş yavaş simgeler geliyo daha fazla denemeden direkt custom rom' a geri döndüm yağ gibi akıyor 22 saat ' e yakın kullanım süresi sunuyor.
Annemde 9T kullanıyor bağlantı sorunları ve instanın kasması çok sık yaşanıyorbende redmi 9T kullanıyorum çok saçma hatalar geliyor instada reels video 10 fps çalışıyor yok bir anda donuyor eskidi desem o kadar eskide değil 1 sene olmadı alalı
Hocam mi 10T kullanıyorum sanal ram desteğiyle 11 gb ram var ama ona rağmen bazen tıkanıyor en güncel ve stabil çalışan rom nedir kurmanın bir sıkıntısı var mı garanti durumu nasıl oluyor bilgilendirir misiniz?Custom rom kullanın ya valla MIUI ymis oneos mus falan ugrasmayın. Telefona 13.0.2 kurayım bakayım nasılmıs diye bi girdim şifreyi yazıyom yükleniyo 2-3 sn sonra yavaş yavaş simgeler geliyo daha fazla denemeden direkt custom rom' a geri döndüm yağ gibi akıyor 22 saat ' e yakın kullanım süresi sunuyor.
Rom atarsan düzelir, ben de düzeldigelen her güncellemeyle telefon dahada kötü bir hal alıyor en son MIUI 13.0.1 güncellemesini yükledim ve bu sefer Google uygulamalarında renk tonları değişmeye başladı saçma sapan yerlerde saçma sapan sorunlar oluşuyor ey Xiaomi lütfen şunları düzelt artık tek isteğim bu
Rom eski sürüme geri döndürmek mi oluyor?Rom atarsan düzelir, ben de düzeldi
Ben EU ROM kullanıyorum. Sen hangi custom ROM kullanıyorsun bir bakayım ben deCustom rom kullanın ya valla MIUI ymis oneos mus falan ugrasmayın. Telefona 13.0.2 kurayım bakayım nasılmıs diye bi girdim şifreyi yazıyom yükleniyo 2-3 sn sonra yavaş yavaş simgeler geliyo daha fazla denemeden direkt custom rom' a geri döndüm yağ gibi akıyor 22 saat ' e yakın kullanım süresi sunuyor.
ArrowOS. Ama benim cihaz Note 9SBen EU ROM kullanıyorum. Sen hangi custom ROM kullanıyorsun bir bakayım ben de
İster en yeni ister eskiRom eski sürüme geri döndürmek mi oluyor?