BU XİAOMİ NEDEN BÖYLE 😡

Custom rom kullanın ya valla MIUI ymis oneos mus falan ugrasmayın. Telefona 13.0.2 kurayım bakayım nasılmıs diye bi girdim şifreyi yazıyom yükleniyo 2-3 sn sonra yavaş yavaş simgeler geliyo daha fazla denemeden direkt custom rom' a geri döndüm yağ gibi akıyor 22 saat ' e yakın kullanım süresi sunuyor.

amd ekran kartı + xiaomi
🤝
kötü yazılım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam nasıl custom rom nasıl atabilirim redmi 5 plus
Custom rom kullanın ya valla MIUI ymis oneos mus falan ugrasmayın. Telefona 13.0.2 kurayım bakayım nasılmıs diye bi girdim şifreyi yazıyom yükleniyo 2-3 sn sonra yavaş yavaş simgeler geliyo daha fazla denemeden direkt custom rom' a geri döndüm yağ gibi akıyor 22 saat ' e yakın kullanım süresi sunuyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: john
bende redmi 9T kullanıyorum çok saçma hatalar geliyor instada reels video 10 fps çalışıyor yok bir anda donuyor eskidi desem o kadar eskide değil 1 sene olmadı alalı
Annemde 9T kullanıyor bağlantı sorunları ve instanın kasması çok sık yaşanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mi 10T kullanıyorum sanal ram desteğiyle 11 gb ram var ama ona rağmen bazen tıkanıyor en güncel ve stabil çalışan rom nedir kurmanın bir sıkıntısı var mı garanti durumu nasıl oluyor bilgilendirir misiniz?

Son düzenleme:
gelen her güncellemeyle telefon dahada kötü bir hal alıyor en son MIUI 13.0.1 güncellemesini yükledim ve bu sefer Google uygulamalarında renk tonları değişmeye başladı saçma sapan yerlerde saçma sapan sorunlar oluşuyor ey Xiaomi lütfen şunları düzelt artık tek isteğim bu
Rom atarsan düzelir, ben de düzeldi

Ben EU ROM kullanıyorum. Sen hangi custom ROM kullanıyorsun bir bakayım ben de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,647
Üyeler
185,297
Son üye
Melikedi
Geri