Shadout 80+ Bronze Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 711 Reaksiyon skoru 201 9 Haziran 2026 #1 Hiç anc li kulaklık kullanmadım ilk kez bunu aldım anc yi kapatınca dümdüz bir sese dönüyor bas tiz yok oluyor ama anc açınca muhteşem bir şeye dönüyor bunun sesbi nedir ? S24 Ultra ile kullanıyorum uhq açık
Hiç anc li kulaklık kullanmadım ilk kez bunu aldım anc yi kapatınca dümdüz bir sese dönüyor bas tiz yok oluyor ama anc açınca muhteşem bir şeye dönüyor bunun sesbi nedir ? S24 Ultra ile kullanıyorum uhq açık
B baskan07 80+ Katılım 9 Haziran 2026 Mesajlar 27 Reaksiyon skoru 9 9 Haziran 2026 #2 normal bir şey anc açıkken kulaklığın dsp modu devreye giriyor
Shadout 80+ Bronze Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 711 Reaksiyon skoru 201 9 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 baskan07 yazmış: normal bir şey anc açıkken kulaklığın dsp modu devreye giriyor Devamı için tıklayın... o ne oluyor
baskan07 yazmış: normal bir şey anc açıkken kulaklığın dsp modu devreye giriyor Devamı için tıklayın... o ne oluyor
B baskan07 80+ Katılım 9 Haziran 2026 Mesajlar 27 Reaksiyon skoru 9 9 Haziran 2026 #4 Shadout yazmış: o ne oluyor Devamı için tıklayın... kulaklığın kendi işlemcisi yani anc açıkken hem gürültü engelleme hem de o muhteşem sesleri yapabilir ondan ötürü zaten anc açıkken şarj hızlı bitiyor
Shadout yazmış: o ne oluyor Devamı için tıklayın... kulaklığın kendi işlemcisi yani anc açıkken hem gürültü engelleme hem de o muhteşem sesleri yapabilir ondan ötürü zaten anc açıkken şarj hızlı bitiyor
Shadout 80+ Bronze Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 711 Reaksiyon skoru 201 9 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 baskan07 yazmış: kulaklığın kendi işlemcisi yani anc açıkken hem gürültü engelleme hem de o muhteşem sesleri yapabilir ondan ötürü zaten anc açıkken şarj hızlı bitiyor Devamı için tıklayın... normal yani böyle olması
baskan07 yazmış: kulaklığın kendi işlemcisi yani anc açıkken hem gürültü engelleme hem de o muhteşem sesleri yapabilir ondan ötürü zaten anc açıkken şarj hızlı bitiyor Devamı için tıklayın... normal yani böyle olması
B baskan07 80+ Katılım 9 Haziran 2026 Mesajlar 27 Reaksiyon skoru 9 9 Haziran 2026 #6 Shadout yazmış: normal yani böyle olması Devamı için tıklayın... evet
CoNKeR 80+ Bronze Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1,028 Reaksiyon skoru 708 9 Haziran 2026 #7 Tam bilmemekle beraber bence normal değil. Benim Buds 2 prom var ve anc acıkken de kapalı iken de ses kalitesi aynı.
Tam bilmemekle beraber bence normal değil. Benim Buds 2 prom var ve anc acıkken de kapalı iken de ses kalitesi aynı.
Shadout 80+ Bronze Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 711 Reaksiyon skoru 201 10 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 CoNKeR yazmış: Tam bilmemekle beraber bence normal değil. Benim Buds 2 prom var ve anc acıkken de kapalı iken de ses kalitesi aynı. Devamı için tıklayın... Bana da garip geliyor
CoNKeR yazmış: Tam bilmemekle beraber bence normal değil. Benim Buds 2 prom var ve anc acıkken de kapalı iken de ses kalitesi aynı. Devamı için tıklayın... Bana da garip geliyor