Bugün günlerden 3 MS :)

Reaksiyon skoru
23
MERHABA
Türk Telekom sana minnettarım 110 TL paranın hakkınız fazlasıyla veriyorsun 3 ms için teşekkür ederim 😍😍

Neyse onu boşverelim ping 3 ms iken neden uploadım ve downloadım yerlerde bilen varmı veya düzeliyorsa nasıl düzeltebilirim ??
Yardım için şimdiden teşekkür ederim.

Ekler

• 3ms xD.png
    3ms xD.png
    27.4 KB · Hit: 160
bizde de öyle, 35 dowland var normalde ama şuan 10

MERHABA
Türk Telekom sana minnettarım 110 TL paranın hakkınız fazlasıyla veriyorsun 3 ms için teşekkür ederim 😍😍

Neyse onu boşverelim ping 3 ms iken neden uploadım ve downloadım yerlerde bilen varmı veya düzeliyorsa nasıl düzeltebilirim ??
daha iyisini görmedim

MERHABA

Ping değerinin modemin ve cihazının toplam haberleşme gecikmesi olarak düşünmek gerekiyor. Yani ping değerinin iyi olamsı diğer değerlerin iyi olacağı anlamına gelmez. Kullandığın paket/o anki yoğunluk/kullandığın alt yapı/ kullandığın modem/kullandığın sinyal alıcısı gibi faktörlerden dolayı farklı değerler yada düşük değerler alman normal
Mesela ben kullandığım internetin hız değerini düşürmek istedim ve alt yapım 65'e kadar destekliyordu. TT kullabıyorum hızı 24 kullanıyordum 18'e düşürttüm. Fakat 24'de çok dalgalanma yaşıyordum ve 360p üzerinde video oynatamıyordu fakat 18'de 1080p takılma dahi olmuyor ve çok stabil dalgalanma olmadan kullanıyorum. Anlıyacağın bunun çok fazla faktöre bağlı olduğu..

Arayüzden mi yaptın yoksa aç/kapa ile mi ?
2 şekilde denedim hem arayüz hem modemin on/off düğmesi ile modemi değiştirmeyi de düşündüm de gereksiz dediler boşuna para harcama dediler o yüzden.Bende direk İSS değiştircem ama aklımda net bir fikir yok hala superonline ve tt dışında önerebilceğiniz bir İSS varmı ??

Benimkinde de yanına 2 sıfır ekle

Ekler

• 80A04749-3EC8-4124-A3B1-F53210DCD4AF.jpeg
    80A04749-3EC8-4124-A3B1-F53210DCD4AF.jpeg
    2.3 MB · Hit: 56
Geri