Neler Yeni

Bugün kaç kalori aldım?

PowerXitinia

80+ Bronze
Ben hesapladım 1687 kalori çıktı ama emin olamadim gene de sorayım dedim.
Yarım ekmek arası peynir domates, 1 adet simit, 200ML sıcak çikolata, 1tavuk dürüm ama ( tavuk durumun yarısını yedim.) Sizce kaç kalori aldım?

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Arda Gezer
Yarım ekmek arası peynir domates, 1 adet simit, 200ML sıcak çikolata, 1tavuk dürüm ama ( tavuk durumun yarısını yedim.) Sizce kaç kalori aldım?
Fatsecret üzerinden hesaplayın doğru sonucu alırsınız ortalama o civardadır ama

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerpeten
Kilo mu vermek istiyosun

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
kilo vermek istiyosan baya kötü bu arada hem sağlıksız hem şekerli hemde yağlı proteinde çok az var kaç kilosun bende şuan diyetteyim yardımcı olabilirim

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerpeten
Kanka bana yaz ben sana kilo verme mevzusunu kısa ve öz anlatim burdan yazabilirsin 30 kiloya yakın verdim be

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
84 kiloyum 76 olmam lazım
sen gene iyisin boyun falan uzun ben kısayım ve kiloluyum benimde 90 kiloyum 70 olmam laızm
Mesaj otomatik birleştirildi:

84 kiloyum 76 olmam lazım
caloricalculator var gidip ordan yap sana alman gereken kaloriyi söylüyor sana tavsiyem çikolatalı sıcak şeyi içme peyniri pek tavsiye etmiyorum onun yerine kahvaltıda süt yulaf muz içebilirsin öğlen protein yükle tavuk mercimek vs ara öğün yapabilirsin ben yapmıyorum akşamda sebze falan ye et de olabilir onu senin ayarlaman lazım pirinç pilavından falan uzak dur yağlı şeyler çok az ye günde 45 50 gr fan fazla yağ alma çok karbonhidrat yeme kepek ekmeği yiyebilirsin ve yeşil çay tavsiye ederim sorun varsa sorabilirsin Ben 1.Ay 10 Günde 102 den 90.6 ya düştüm 93 kiloda 2 hafta kaldım bide sen düşün sende hızlı verebilirsin

PowerXitinia

80+ Bronze
sen gene iyisin boyun falan uzun ben kısayım ve kiloluyum benimde 90 kiloyum 70 olmam laızm
Mesaj otomatik birleştirildi:

caloricalculator var gidip ordan yap sana alman gereken kaloriyi söylüyor sana tavsiyem çikolatalı sıcak şeyi içme peyniri pek tavsiye etmiyorum onun yerine kahvaltıda süt yulaf muz içebilirsin öğlen protein yükle tavuk mercimek vs ara öğün yapabilirsin ben yapmıyorum akşamda sebze falan ye et de olabilir onu senin ayarlaman lazım pirinç pilavından falan uzak dur yağlı şeyler çok az ye günde 45 50 gr fan fazla yağ alma çok karbonhidrat yeme kepek ekmeği yiyebilirsin ve yeşil çay tavsiye ederim sorun varsa sorabilirsin Ben 1.Ay 10 Günde 102 den 90.6 ya düştüm 93 kiloda 2 hafta kaldım bide sen düşün sende hızlı verebilirsin
ben 1 haftada 5 kilo veriyom alttaki siteden hespaladım kalori ihtiyacını

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
ben 1 haftada 5 kilo veriyom alttaki siteden hespaladım kalori ihtiyacını
1 haftada 5 kilo çok fazla ve sağlıksız sarkma olabilir gerçi bende başta o kadar fazla verdim 1 ay sonra ödem kalmayınca vücudda baya yavaşlıcak çünkü yağdan vermek daha zor

PowerXitinia

80+ Bronze
1 haftada 5 kilo çok fazla ve sağlıksız sarkma olabilir gerçi bende başta o kadar fazla verdim 1 ay sonra ödem kalmayınca vücudda baya yavaşlıcak çünkü yağdan vermek daha zor
gerekli kaloriyi alsam bile o kdar veriyorum genellikle galiba çok hızlı çalışıyor deri sarkması şuana kadar h,ç olmadı umarım olmazda

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
gerekli kaloriyi alsam bile o kdar veriyorum genellikle galiba çok hızlı çalışıyor deri sarkması şuana kadar h,ç olmadı umarım olmazda
yok deri sarkması olmaz vermen gereken kilo azmış

Top Bottom