Şakasına yazdı kanka.Foruma siber saldırı yapıldı bugün 3 kere.
Reis sana zahmet insta bakar mısın? insta : @yusaortmrArkadaşlar web sitemize forumumuza gün içinde 3 defa yoğun saldırı aldık ve şuan saldırıyı önleyip güvenlik önlemlerini arttırdık.
Bu saldırılar aslında beni çok mutlu ediyor çünkü belli ki birileri Donanım Arşivi Forumun farkında ama boşuna uğraşmasınlar Donanım Arşivi Forum'un trafiği 6 ayda 10 kat büyüdü ve hızla büyümeye devam edecek
Böyle bir yeni gelişen foruma saldıran ya vizyonsuzdur ya da rakiplerimizden birisinin tetikçisidir ama kimse boşuna uğraşmasın korkunun ecele faydası yok hızla geliyoruz. Hele izleyin izleyin yakında ne projeler geliyor siz onları izleyin
aynen keşbişolsun noltu bir kalıptır, kalıbı tamamladım.Şakasına yazdı kanka.
Arkadaşlar web sitemize forumumuza gün içinde 3 defa yoğun saldırı aldık ve şuan saldırıyı önleyip güvenlik önlemlerini arttırdık.
Bu saldırılar aslında beni çok mutlu ediyor çünkü belli ki birileri Donanım Arşivi Forumun farkında ama boşuna uğraşmasınlar Donanım Arşivi Forum'un trafiği 6 ayda 10 kat büyüdü ve hızla büyümeye devam edecek
Böyle bir yeni gelişen foruma saldıran ya vizyonsuzdur ya da rakiplerimizden birisinin tetikçisidir ama kimse boşuna uğraşmasın korkunun ecele faydası yok hızla geliyoruz. Hele izleyin izleyin yakında ne projeler geliyor siz onları izleyin
Forum'un trafiği 6 ayda 10 kat büyüdü ve hızla büyümeye devam edecek
helal olsun abdullah abiArkadaşlar web sitemize forumumuza gün içinde 3 defa yoğun saldırı aldık ve şuan saldırıyı önleyip güvenlik önlemlerini arttırdık.
Dana?Müziği başlat hepsini dana ettiricem;
Comnet DC mi? Gülmemeliyim. Comnet'in koruması mı var, biz bilmiyoruz? Comnetin korumalı diyebileceğin tek bir ipsini ver yakıp geçeyim sunucuyu. Çare CDN veya da kural yazılmış OVH game, gerisi fasa fiso dostum.Saldırılar için tek bir şey diyorum BGP, BGP, BGP, Comnet DC, Comnet DC, Comnet DC