Neler Yeni

Bugün Sitemize Yapılan Yoğun Saldırı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

drep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Yüşa
Arkadaşlar web sitemize forumumuza gün içinde 3 defa yoğun saldırı aldık ve şuan saldırıyı önleyip güvenlik önlemlerini arttırdık.

Bu saldırılar aslında beni çok mutlu ediyor çünkü belli ki birileri Donanım Arşivi Forumun farkında ama boşuna uğraşmasınlar Donanım Arşivi Forum'un trafiği 6 ayda 10 kat büyüdü ve hızla büyümeye devam edecek 😘

Böyle bir yeni gelişen foruma saldıran ya vizyonsuzdur ya da rakiplerimizden birisinin tetikçisidir ama kimse boşuna uğraşmasın korkunun ecele faydası yok hızla geliyoruz. Hele izleyin izleyin yakında ne projeler geliyor siz onları izleyin 😂
Reis sana zahmet insta bakar mısın? insta : @yusaortmr

softwaredevelopers

80+ Bronze
Arkadaşlar web sitemize forumumuza gün içinde 3 defa yoğun saldırı aldık ve şuan saldırıyı önleyip güvenlik önlemlerini arttırdık.

Bu saldırılar aslında beni çok mutlu ediyor çünkü belli ki birileri Donanım Arşivi Forumun farkında ama boşuna uğraşmasınlar Donanım Arşivi Forum'un trafiği 6 ayda 10 kat büyüdü ve hızla büyümeye devam edecek 😘

Böyle bir yeni gelişen foruma saldıran ya vizyonsuzdur ya da rakiplerimizden birisinin tetikçisidir ama kimse boşuna uğraşmasın korkunun ecele faydası yok hızla geliyoruz. Hele izleyin izleyin yakında ne projeler geliyor siz onları izleyin 😂

Saldırılar için tek bir şey diyorum BGP, BGP, BGP, Comnet DC, Comnet DC, Comnet DC

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bence, logonun altındaki yazıya takılıyorlar.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Abdullah021

80+ Bronze

helal olsun abdullah abi

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,695
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Müziği başlat hepsini dans ettiricem;

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Saldırılar için tek bir şey diyorum BGP, BGP, BGP, Comnet DC, Comnet DC, Comnet DC
Comnet DC mi? Gülmemeliyim. Comnet'in koruması mı var, biz bilmiyoruz? Comnetin korumalı diyebileceğin tek bir ipsini ver yakıp geçeyim sunucuyu. Çare CDN veya da kural yazılmış OVH game, gerisi fasa fiso dostum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,845
Üyeler
161,761
Son üye
Skerty
Top Bottom