AhmetN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
YakalandıkDana?
YakalandıkDana?
Comnet'in koruması yok ancak yazılımsal ve donanımsal özel konfigürasyonlar özel paylaşımsız hat ile bunun önüne geçilebilir. Comnet DC BGP ve Toplam Trafik kapasitesi açısından müthiş bir şey. Elbette yurtdışı bu konularda çok daha başarılı ancak sitenin kullanıcıları TR yoğunluktaComnet DC mi? Gülmemeliyim. Comnet'in koruması mı var, biz bilmiyoruz? Comnetin korumalı diyebileceğin tek bir ipsini ver yakıp geçeyim sunucuyu. Çare CDN veya da kural yazılmış OVH game, gerisi fasa fiso dostum.
Site kullanıcısı TR olabilir, OVH Game bir sunucudan bahsederken Çin lokasyon sunucularını kast etmiyordum. Almanya bir sunucu olduğu zaman ping değeri en fazla türkiye sunucuya göre 10ms artar, bu da verebileceğim en max değer. İstediği kadar comnet sunucularına iptables yazabilirler benim için sıkıntı yok korumalı diye önerdiğiniz provider koruma açısından leş. Donanımsal olarak mikrotikten bahsediyorsanız, o cihaz çok eskidi. Sırf o cihazı yıkmak için yazılmış 100.000'den fazla script var. Zaten mikrotiği düşürdükten sonra iptablesleri çiğnemek 5 saniye hocam.Comnet'in koruması yok ancak yazılımsal ve donanımsal özel konfigürasyonlar özel paylaşımsız hat ile bunun önüne geçilebilir. Comnet DC BGP ve Toplam Trafik kapasitesi açısından müthiş bir şey. Elbette yurtdışı bu konularda çok daha başarılı ancak sitenin kullanıcıları TR yoğunlukta
Hayallerim darman durman, burada eve mikrotik alabilmek için 3 yıldır para biriktiriyorum, tüm hayallerimmmSite kullanıcısı TR olabilir, OVH Game bir sunucudan bahsederken Çin lokasyon sunucularını kast etmiyordum. Almanya bir sunucu olduğu zaman ping değeri en fazla türkiye sunucuya göre 10ms artar, bu da verebileceğim en max değer. İstediği kadar comnet sunucularına iptables yazabilirler benim için sıkıntı yok korumalı diye önerdiğiniz provider koruma açısından leş. Donanımsal olarak mikrotikten bahsediyorsanız, o cihaz çok eskidi. Sırf o cihazı yıkmak için yazılmış 100.000'den fazla script var. Zaten mikrotiği düşürdükten sonra iptablesleri çiğnemek 5 saniye hocam.
Abi gel sarılıp ağlayalım ben de başaramadımAhh, be yine başaramadım.
Bence bu kadar bir saldırıya hazırlıklı olmalıydı boşu boşuna forum kilitlendiArkadaşlar web sitemize forumumuza gün içinde 3 defa yoğun saldırı aldık ve şuan saldırıyı önleyip güvenlik önlemlerini arttırdık.
Bu saldırılar aslında beni çok mutlu ediyor çünkü belli ki birileri Donanım Arşivi Forumun farkında ama boşuna uğraşmasınlar Donanım Arşivi Forum'un trafiği 6 ayda 10 kat büyüdü ve hızla büyümeye devam edecek
Böyle bir yeni gelişen foruma saldıran ya vizyonsuzdur ya da rakiplerimizden birisinin tetikçisidir ama kimse boşuna uğraşmasın korkunun ecele faydası yok hızla geliyoruz. Hele izleyin izleyin yakında ne projeler geliyor siz onları izleyin
Ben 16 Dakika diyorumBirisinin üstlenmesi sizce kaç dakika sürer?
İddiaları alıyım. Ben 15 dk diyorum.
geçmiş olsun beya geçmiş olsun *sesegel ağzıyla* o projeleri hızla yapmanız rica olunur *general ağzıyla* öhöm öhöm ban yemeyek şimdiArkadaşlar web sitemize forumumuza gün içinde 3 defa yoğun saldırı aldık ve şuan saldırıyı önleyip güvenlik önlemlerini arttırdık.
Bu saldırılar aslında beni çok mutlu ediyor çünkü belli ki birileri Donanım Arşivi Forumun farkında ama boşuna uğraşmasınlar Donanım Arşivi Forum'un trafiği 6 ayda 10 kat büyüdü ve hızla büyümeye devam edecek
Böyle bir yeni gelişen foruma saldıran ya vizyonsuzdur ya da rakiplerimizden birisinin tetikçisidir ama kimse boşuna uğraşmasın korkunun ecele faydası yok hızla geliyoruz. Hele izleyin izleyin yakında ne projeler geliyor siz onları izleyin
Daha önce de bunlar yaşandı. Birisi üstlendi ise, merak ediyorum.Birisinin üstlenmesi sizce kaç dakika sürer?
İddiaları alıyım. Ben 15 dk diyorum.