Neler Yeni

Bugünün dinleri yarının mitolojisi mi?

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Yani bu kadar ciddi bir konuda cevabın bu mu? Kur'an değiştirilmesi günümüzde çok mümkün. Özellikle geçmişte çok daha mümkündü.
Kamboçya'ya Moritan'ya gitsem bedava Kur'an dağıtsam öyle bir değiştirmiş olurum ki inanamazsın.
Peki bu kadar ciddi bir konu lokum dağıtıyormuş gibi yapılabilir mi? Şurada yanlış Fatiha okusam beni düzeltecek, hayır o öyle değil yanlış okuyorsun diyecek ateistler bile varken sadece Türkiye'de sayısı 150bin den fazla olan hafızlar ne güne duruyor?

robin

80+ Silver
Peki bu kadar ciddi bir konu lokum dağıtıyormuş gibi yapılabilir mi? Şurada yanlış Fatiha okusam beni düzeltecek, hayır o öyle değil yanlış okuyorsun diyecek ateistler bile varken sadece Türkiye'de sayısı 150bin den fazla olan hafızlar ne güne duruyor?
Türkiye'deki hafızlara bir şey mi dedim? Kamboçya'da Moritanya'dan Madagaskar'dan Burundi'den bahsediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanların değiştirilemeceğine inandıkları ve değiştirilememiş Kuran a saygısızlık evet
@Vesemir
Eğer biriside Ateist ise mesela değiştirildiğine inanıyorsa şimdi de sen ona saygısızlık yapmış olmuyor musun? :)

Türkiye'deki hafızlara bir şey mi dedim? Kamboçya'da Moritanya'dan Madagaskar'dan Burundi'den bahsediyorum.

Eğer biriside Ateist ise mesela değiştirildiğine inanıyorsa şimdi de sen ona saygısızlık yapmış olmuyor musun? :)
Daha fazla cevap verip seninle tartışma içine girmek istemiyorum. Daha olgun kişiler bulabileceğimi düşünüyorum.

Yüce başbuğ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Ben sana gelip cehennemde yanacaksın ateist falanmı diyorumda saygısızlık yapıyorum?
Sen 1300 yıllık kitabı lokum dağıtır gibi değiştireceğini zannediyorsun birde ''öyle bir değiştirmiş olurum ki inanamazsın''. ?? diyorsun

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Tamam bende bişey dedin demiyorum zaten? Sadece Türkiye'de ki sayılarını belirttim. O kadar kolay değil diyorum değiştirmek, sen o taraftaki ülkelere yanlış Kuran dağıtırsan hiç fark edilemeyecek mi sanıyorsun? Hiç orada yaşayıpta bu durumu anlayacak hiç bir müslüman yokmu ? Veya hiç anlaşılmayacak mı sanıyorsun ?

robin

80+ Silver
Tamam bende bişey dedin demiyorum zaten? Sadece Türkiye'de ki sayılarını belirttim. O kadar kolay değil diyorum değiştirmek, sen o taraftaki ülkelere yanlış Kuran dağıtırsan hiç fark edilemeyecek mi sanıyorsun? Hiç orada yaşayıpta bu durumu anlayacak hiç bir müslüman yokmu ? Veya hiç anlaşılmayacak mı sanıyorsun ?
Evet dostum 800 yıllarında da sosyal medya sayesinde yanlış Kitabı dağıtanları linçlersiniz.

Yüce başbuğ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Evet ne demiş Mevlana -'Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına'

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Evet dostum 800 yıllarında da sosyal medya sayesinde yanlış Kitabı dağıtanları linçlersiniz.
Linçlediğimi hatırlamıyorum. Kaldı ki hiç ezberleyeni yok ve namazlarda okunmuyormuş gibi davranmana şaşırıyorum. Lokum dağıtır gibi sahte Kuran dağıtıp kolay değiştirilebileceğini sananlar var

robin

80+ Silver
Linçlediğimi hatırlamıyorum. Kaldı ki hiç ezberleyeni yok ve namazlarda okunmuyormuş gibi davranmana şaşırıyorum. Lokum dağıtır gibi sahte Kuran dağıtıp kolay değiştirilebileceğini sananlar var
Tamam hocam anlamıyorsunuz siz. Yapabilecek bir şey yok. Şifa diliyorum 🙌

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,930
Üyeler
161,359
Son üye
Rafethan
Top Bottom