Hocam ben geforce now almak isterim ama oyun almak param yokO hızlarda daha sıkıntıdır tabi ama hız yüksek olsada bir şey değişmiyor 500 var yinede oynatmıyor 450 fln geldiği halde
Hocam oyun alamamak dışında iyiYurt dışı geforce now dene 4080 ekran kartı var 4k 2k 144 hz desteği var 1000/50 kullanıyorum sorun yaşamadım harddisk sistemine geçmeden önce
Oyun alamıyorsan xloud işini görürHocam ben geforce now almak isterim ama oyun almak param yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam oyun alamamak dışında iyi
Aaa çok mantıklı hiç aklıma gelmedi hazır üyelik varken deneyeyim vpn tavsiyeniz var mı ücretsiz olursa sevinirimYurt dışı geforce now dene 4080 ekran kartı var 4k 2k 144 hz desteği var 1000/50 kullanıyorum sorun yaşamadım harddisk sistemine geçmeden önce
WindscribeAaa çok mantıklı hiç aklıma gelmedi hazır üyelik varken deneyeyim vpn tavsiyeniz var mı ücretsiz olursa sevinirim
Ama sadece gamepass olması kötü ben başka oyunlarda oynamak istiyorumOyun alamıyorsan xloud işini görür
Hocam geforce now pc zaten int yeterse pc alacağınıza oyun alırsınız bende para yok sadece oyun almak offline hesaplara da günah diyorlarTv box tan olur umarım şu an hiç pc yok ucuz bir pc almayı düşünüyorum bakalım
Zaten türkcell sağolsun global den kat kat daha köt0Tv box tan olur umarım şu an hiç pc yok ucuz bir pc almayı düşünüyorum bakalım
Tv box ne hocamTv box tan olur umarım şu an hiç pc yok ucuz bir pc almayı düşünüyorum bakalım
Ben de de var tv+
OlandanBen de de var tv+
Hocam geforce now da xbox gamepass oyunlarını da oynayabiliyorsun değil mi hocam şu offline steam hesap işi günah mıTv box ne hocam
Geforce now da var gamepass oyunlarıBen de de var tv+
Olandan
Hocam geforce now da xbox gamepass oyunlarını da oynayabiliyorsun değil mi hocam şu offline steam hesap işi günah mı
Yok be ama sağlıklı değil aynı hesabı herkese satıyorlarBen de de var tv+
Olandan
Hocam geforce now da xbox gamepass oyunlarını da oynayabiliyorsun değil mi hocam şu offline steam hesap işi günah mı
Konu açtım sallıyorlar ne korsanı ne offline ı alacaksın! falan diyorlarGeforce now da var gamepass oyunları
Yok be ama sağlıklı değil aynı hesabı herkese satıyorlar
Hocam çok pahalı o tr de olmadığı içinShadow iyi ama pahalı depolama düşük veriyorlar yükseltmen için de fiyat artıyor
Çalıntı falan oluyormuş o zaman günaha girer miyimGeforce now da var gamepass oyunları
Yok be ama sağlıklı değil aynı hesabı herkese satıyorlar
Vpn ile girince hesap ücretsiz hesab oldu sıra bekletiyor normal miYurt dışı geforce now dene 4080 ekran kartı var 4k 2k 144 hz desteği var 1000/50 kullanıyorum sorun yaşamadım harddisk sistemine geçmeden önce