Neler Yeni

Bunlar Ps5 e zarar verirmi

Kerem_38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet Kerem Değirmenci
arkadaşlar 2 sorum var
1. ben 3-4 aydır ps5 kullanıyorum dijital versiyonu ben dik kullanmadım hiç bozulur diye o riski almak istemedim şimdi de bozulmuyor diye haberler duydum yatay kullanmak hem görüntü olarak hoşuma gitmiyor hemde çok yer kaplıyor dik kullansam sıkıntı olurmu
2. bir keresinde ben evde yokken misafir çocuğu açmış psyi ve oyunu açamamış ps açıkken menüden kapatmadan fişten çekip yeniden açmış psyi bu ne kadar zarar vermiştir psye

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,884
İsim
Mert Can Ergün
Dik kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,534
İsim
Emre
Discord
necromancerr
arkadaşlar 2 sorum var
1. ben 3-4 aydır ps5 kullanıyorum dijital versiyonu ben dik kullanmadım hiç bozulur diye o riski almak istemedim şimdi de bozulmuyor diye haberler duydum yatay kullanmak hem görüntü olarak hoşuma gitmiyor hemde çok yer kaplıyor dik kullansam sıkıntı olurmu
2. bir keresinde ben evde yokken misafir çocuğu açmış psyi ve oyunu açamamış ps açıkken menüden kapatmadan fişten çekip yeniden açmış psyi bu ne kadar zarar vermiştir psye
belki 50 defa elektrik gidip gelmiştir sistemi aldığımdan beri hala taş gibi

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
İkisinde de sorun olmaz. İçinizi ferah tutun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Dragon Hunters
Dik tutunca içindeki sıvı metal akma olasılığı var akarsa anakarta bozulur o yüzden dik tutmayın diyorlar.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
1- Zararı oluyor. Dik kullanımda sıvı metal zamanla altta birikiyor ve üst kısım kuruyor. Arada açıp yaymak gerekiyor.
2- Eğer cihazın çalışmasında bir problem yoksa sorun yoktur. Eğer problem olursa direkt açılmıyor cihaz.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
Hocam bazi ps5lerde dik durunca akma olmustu ama cok azinda ve garanti kapsaminda ben 2 yil dik kullandim hicbirsey olmadi

lebron23

80+ Bronze
Hocam bazi ps5lerde dik durunca akma olmustu ama cok azinda ve garanti kapsaminda ben 2 yil dik kullandim hicbirsey olmadi
Olmadı olmadı. Bir tane saçma sapan webistesi hit kazanmak için böyle bir şey artı ortaya. Yalan olduğu da çıktı açığa. Hala Türk forumlarında böyle bir şey varmış gibi yazıp çiziliyor

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Olmadı olmadı. Bir tane saçma sapan webistesi hit kazanmak için böyle bir şey artı ortaya. Yalan olduğu da çıktı açığa. Hala Türk forumlarında böyle bir şey varmış gibi yazıp çiziliyor
Doğru bir şey olsa bu kadar çabuk yayılmaz.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
Yanlis bilgi verdiysem ozur dilerim ben birkac kere paylasildigini gormusutum oyle biliyordum

lebron23

80+ Bronze
Yanlis bilgi verdiysem ozur dilerim ben birkac kere paylasildigini gormusutum oyle biliyordum
Dostum senlik bir şey yok. Lütfen özür dileme. Bana batan BU KADAR YANLIŞ bir bilginin her konuda tekrarlanması. Yani olabilecek, olması mümkün bir şey değil. Kaç kere tartışılıp çözülmüş bir şey.

Top Bottom