Arkadaşlar bu klavyelerden hangisi daha iyi sizce
o razer eskıden gıttıgım ınternet kafede vardı rezıl bırsey o tusların yazılar soyuluyo bılek koyma yerı ıyı degıl gereksız les klavye asus daha ıyıArkadaşlar bu klavyelerden hangisi daha iyi sizce
hocam razer da snap tap özelliği varmış bildiğiniz klavye var mıo paraya mekanik hisli sakın alma pişman olursun
Mesaj otomatik birleştirildi:
lan klavye fiyatlarına nolmuş
hocam herhangi bir sıkıntısı var mı![]()
Razer Ornata Chroma V3 X Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Ornata Chroma V3 X Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Ornata Chroma V3 X Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bunu sana öneririm. kardeşim kullanıyo gayet güzel bir klavye
1300 1400 hocamvallahi uzun süredir klavye almadım bütçen nedir
hocam herhangi bir sıkıntısı var mı
1300 1400 hocam
Herhangi bir sıkıntısı yok. Gayet güzel bir klavye ve kullanıyor. Ama mekanik değil bu haberin olsun.hocam herhangi bir sıkıntısı var mı
hocam bi düşünürsek bu fiyata msı falan varHerhangi bir sıkıntısı yok. Gayet güzel bir klavye ve kullanıyor. Ama mekanik değil bu haberin olsun.
Ama ilginç bir şekilde bu fiyatlara çok güzel klavyeler var acele etme.
Mesela
![]()
Redragon K617 RGB Siyah Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Siyah Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Siyah Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.503,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam bi düşünürsek bu fiyata msı falan var
bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?
Sana redragon klavyelerini öneririm. 2022 senesinde ~700 liraya almıştım. Blue switch bir klavye modeli K580 RGB. Redragon ürünleri gerçekten güzelArkadaşlar bu klavyelerden hangisi daha iyi sizce
knk 7 bin diyormsi mekanik hisli filan var. çok kötü klavyeler var bu fiyata msi da bence.
Bu fiyata harbi mekanik olan klavyeler var.
Sana redragon klavyelerini öneririm. 2022 senesinde ~700 liraya almıştım. Blue switch bir klavye modeli K580 RGB. Redragon ürünleri gerçekten güzel