Neler Yeni

Burger King menü önerileri ve fiyatlar ???

2mApoo

80+ Silver
Uzun bir süredir gitmiyorum ve fiyatlar ne durumda hiçbir fikrim yok. En son giden arkadaşlara soruyorum.
2 kişi gidersek ortalama ne kadara patlar ? Menü önerileri alabilirim. 2 kişilikte olur ayrı ayrıda alabiliriz
TEŞEKKÜRLER

2mApoo

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burger King'e gidileceğine daha iyi yerlere gidilir. Minnacık ekmek parçacığına 60-80 TL bayılmaya gururunuz(kazandığınız parayı öyle kıytırık yere harcamaya) el veriyor mu? İskender de o parada.
Bilmiyomki knk nerelere gidilebilir mesela ?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bilmiyomki knk nerelere gidilebilir mesela ?
Her çevrede bol bol Burger kingden kesinlikle daha iyi işini yapan yerler var. Önerim maalesef yok ama emin olun ki etraftaki her yer Burger king, mcdonalds gibi reklamla görsel dolandırıcılık yapan yerlerden iyidir. 2 simit, poğaça yemek bile daha doyurucu.

2mApoo

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her çevrede bol bol Burger kingden kesinlikle daha iyi işini yapan yerler var. Önerim maalesef yok ama emin olun ki etraftaki her yer Burger king, mcdonalds gibi reklamla görsel dolandırıcılık yapan yerlerden iyidir. 2 simit, poğaça yemek bile daha doyurucu.
Bencede haklısın knk başka yerlere bakayım ozman

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,728
İsim
Oozdmrsm
Uzun bir süredir gitmiyorum ve fiyatlar ne durumda hiçbir fikrim yok. En son giden arkadaşlara soruyorum.
2 kişi gidersek ortalama ne kadara patlar ? Menü önerileri alabilirim. 2 kişilikte olur ayrı ayrıda alabiliriz
TEŞEKKÜRLER
Ekonomik menü var mı hatırlamıyorum.
(Zamanında vardı 15 tl ye et burger ve tavuk burger alıyodum. Vay bee)

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Big King XXL

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,437
İsim
Mert Can Ergün
@VERGİ KİNG Sen ayrton denen karaktere bakma boş konuşuyor insan istediği şeyi yer ona noluyor ki sanki kendi cebinden çıkıyor şuan pahalı burger king ikili menüler var onlar daha uygun sınırsam her şey pahalı

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,062
İsim
Kgn
Burger King ve McDonalds maalesef artık alınmaz gibime geliyor.Fiyatlar aşırı pahalı ve küçük niyeyse.Önceden McDonalds uygulamasında aşırı f/p menüler vardı(indirimli oluyordu) ama onlarda kalktı.Eğer 50-60₺ gibi bir burger filan alacaksan böyle bir yerden HMBRGR güzel bir yerdi.Oradan bayadır yemiyorum.Tadı fiyatları nasıldır ama o fiyata daha doyurucu olabileceğini düşünüyorum

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Emir Bayram
Burger King ve McDonalds maalesef artık alınmaz gibime geliyor.Fiyatlar aşırı pahalı ve küçük niyeyse.Önceden McDonalds uygulamasında aşırı f/p menüler vardı(indirimli oluyordu) ama onlarda kalktı.Eğer 50-60₺ gibi bir burger filan alacaksan böyle bir yerden HMBRGR güzel bir yerdi.Oradan bayadır yemiyorum.Tadı fiyatları nasıldır ama o fiyata daha doyurucu olabileceğini düşünüyorum
TEŞEKKÜRLER
Köfteci Yusufa gidin👍

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
Bence gereksiz pahalı artık ama illa orada yiyeceğim dersen Steakhouse Burger Menü veya Texas Smokehouse Burger Menü al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,901
Üyeler
168,051
Son üye
EmreBLR
Top Bottom