Bilmiyomki knk nerelere gidilebilir mesela ?Burger King'e gidileceğine daha iyi yerlere gidilir. Minnacık ekmek parçacığına 60-80 TL bayılmaya gururunuz(kazandığınız parayı öyle kıytırık yere harcamaya) el veriyor mu? İskender de o parada.
Her çevrede bol bol Burger kingden kesinlikle daha iyi işini yapan yerler var. Önerim maalesef yok ama emin olun ki etraftaki her yer Burger king, mcdonalds gibi reklamla görsel dolandırıcılık yapan yerlerden iyidir. 2 simit, poğaça yemek bile daha doyurucu.Bilmiyomki knk nerelere gidilebilir mesela ?
Bencede haklısın knk başka yerlere bakayım ozmanHer çevrede bol bol Burger kingden kesinlikle daha iyi işini yapan yerler var. Önerim maalesef yok ama emin olun ki etraftaki her yer Burger king, mcdonalds gibi reklamla görsel dolandırıcılık yapan yerlerden iyidir. 2 simit, poğaça yemek bile daha doyurucu.
Ekonomik menü var mı hatırlamıyorum.Uzun bir süredir gitmiyorum ve fiyatlar ne durumda hiçbir fikrim yok. En son giden arkadaşlara soruyorum.
2 kişi gidersek ortalama ne kadara patlar ? Menü önerileri alabilirim. 2 kişilikte olur ayrı ayrıda alabiliriz
TEŞEKKÜRLER
Burger King ve McDonalds maalesef artık alınmaz gibime geliyor.Fiyatlar aşırı pahalı ve küçük niyeyse.Önceden McDonalds uygulamasında aşırı f/p menüler vardı(indirimli oluyordu) ama onlarda kalktı.Eğer 50-60₺ gibi bir burger filan alacaksan böyle bir yerden HMBRGR güzel bir yerdi.Oradan bayadır yemiyorum.Tadı fiyatları nasıldır ama o fiyata daha doyurucu olabileceğini düşünüyorum
Köfteci Yusufa gidinUzun bir süredir gitmiyorum ve fiyatlar ne durumda hiçbir fikrim yok. En son giden arkadaşlara soruyorum.
2 kişi gidersek ortalama ne kadara patlar ? Menü önerileri alabilirim. 2 kişilikte olur ayrı ayrıda alabiliriz
TEŞEKKÜRLER