Neler Yeni

Burgerking hakkında sorularınızı alabilirim

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe
4 ay dolmak üzere lobide çalışıyorum bunu yapmazsam olmazdı aklınızda sorular varsa yanıtlayabilirim
2.5 ay kadar part time çalıştım kalanı full time
Şunu Merak etmişimdir, Türkiyede satışa sunulacak menüler nasıl belirleniyor,Bunun yolu nasıl? Her Ülkede Burger King Menüleri Değişiyor Malum?

Birde Amasya-Et'teki Hamburger eti aynı etmi?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,507
İsim
Mert Can Ergün
ne kadar süre aynı yağ kullanılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

beleş veriyorlar evet bi tanıdığım var oradan biliyorum
Puan sistemi var dostum puana göre yiyorsun

Yağ temizlenirse bir kaç defa daha kullanılabiliyor ama ben temizlediklerini de düşünmüyorum. Büyük ihtimal pis yağda sürekli kızarıyor.
Temizliniyor pis yağda kızarır mı hiç allah aşkına

Ben 3 sene çalıştım lobi bölgesinde eksik malzemeleri hep ben tamamlıyordum dondurma alanı olsun mutfak alanı kasa alanı olsun ben tamamlıyordum bazen dondurma işine bakıyordum mesaiye kaldığım zaman iyi para alıyordum günde bir kaç defa toplantı oluyordu

Tab gıda mı çalıştığın

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,018
İsim
Oğuz
Gastronomi okuyorum. İşlediğimiz derslere göre bir çok firma temizlemekten bile kaçınıp pis yağda kızartıyor. Daha neler neler. Gördükçe dışarda yemek yemekten tiksindiriyor. Temizleyen vardır belki fakat çoğunun temizlediğini sanmıyorum ki yediğim çoğu Tab gıda ürününde aşırı yağ koku sorunu var.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,507
İsim
Mert Can Ergün
Gastronomi okuyorum. İşlediğimiz derslere göre bir çok firma temizlemekten bile kaçınıp pis yağda kızartıyor. Daha neler neler. Gördükçe dışarda yemek yemekten tiksindiriyor. Temizleyen vardır belki fakat çoğunun temizlediğini sanmıyorum ki yediğim çoğu Tab gıda ürününde aşırı yağ koku sorunu var.
Benim çalıştığım firmada tab gıda hiç bir zaman yağ kokusu şikayeti almadık o koku yağdan dır firmanın yağı iyi değildir biz kaç kere toplantılar yaptık şikayet yüzünden gece çalışıp sabah toplantıya katılıyordum şikayet de elemanların hatası yüzünden oluyor

Temizliği yapılıyordu yapılmak zorunda denetleyenler var mesela puan veriyor

The Batman

80+ Silver
Puan sistemi var dostum puana göre yiyorsun

Ben 3 sene çalıştım lobi bölgesinde eksik malzemeleri hep ben tamamlıyordum dondurma alanı olsun mutfak alanı kasa alanı olsun ben tamamlıyordum bazen dondurma işine bakıyordum mesaiye kaldığım zaman iyi para alıyordum günde bir kaç defa toplantı oluyordu

Tab gıda mı çalıştığın
Tab gıda

Nasıl yani? Ve işe nasıl girdin biraz anlatır mısın?
15 puan hakkın var bir içecek diyelim 2 puan patetes 3 puan öyle alıyorsun orayı işleten bizim akraba direk aldılar

Hijyen önlemlerini nasıl alinıyor ?
Bir iki cümleyle bitmez prosödür uzun

Şunu Merak etmişimdir, Türkiyede satışa sunulacak menüler nasıl belirleniyor,Bunun yolu nasıl? Her Ülkede Burger King Menüleri Değişiyor Malum?

Birde Amasya-Et'teki Hamburger eti aynı etmi?
Tedarikçi firmaya bağlı türkiyede tab gıda genelde ayni

Kendi yemeğimizi orda yapıyoruz niye pis yağ kullanalım ki yağda pisiyor kilo falan alırım derseniz anlarım

Son düzenleme:

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,507
İsim
Mert Can Ergün
Tab gıda

15 puan hakkın var bir içecek diyelim 2 puan patetes 3 puan öyle alıyorsun orayı işleten bizim akraba direk aldılar

Bir iki cümleyle bitmez prosödür uzun

Tedarikçi firmaya bağlı türkiyede tab gıda genelde ayni

Kendi yemeğimizi orda yapıyoruz niye pis yağ kullanalım ki yağda pisiyor kilo falan alırım derseniz anlarım
Benim puanım geçiyordu kimse bir şey demiyordu

Hangi şehirde çalışıyorsun

@The Batman Sen gece çalıştın mı ben gece çalışırken hem lobiye bakıyordum hemde çöpleri poşetliyordum o çöpleri tek başıma çıkartıyordum kapının önüne ben hem avmde hemde kadıköy gibi yoğun yerde çalıştım ramazan günleri bayramlarda hafta sonu fenerin maçlarında hep yoğun geçiyordu

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,018
İsim
Oğuz
Biliyorum. Ben de Arbys'da çalıştım ve çok da güzeldi. Her gün 2 menü hakkı veriyordular bize. Birini orada yiyordum, diğerini de çıkışta eve götürüyordum. Saçma geliyor ama yapan yer çok.

Top Bottom