Doktora gidip gerekli tetkikleri yapmanda fayda var.Bisiklet sürüyordum gözüme sürekli çarpar girer onda sıkıntı etmem ama 1 tanesi gözüme çarptı sonra maskeden burnuma girdi galiba
Burnumdan kuvvetli şekilde nefes verdim ama sinek veya böcek büyük ihtimal sinek çıkmadı bir şey olur mu?
Nemrutun hikayesine bakmanı öneririm geçmiş olsun.Bisiklet sürüyordum gözüme sürekli çarpar girer onda sıkıntı etmem ama 1 tanesi gözüme çarptı sonra maskeden burnuma girdi galiba
Burnumdan kuvvetli şekilde nefes verdim ama sinek veya böcek büyük ihtimal sinek çıkmadı bir şey olur mu?
doktora git yinedevız vız diye ses gelir en fazla yatarken
En fazla hiçbir şey olmaz.Bisiklet sürüyordum gözüme sürekli çarpar girer onda sıkıntı etmem ama 1 tanesi gözüme çarptı sonra maskeden burnuma girdi galiba
Doktora gidip gerekli tetkikleri yapmanda fayda var.
O kadar ciddi mi?Knk olmaz olur mu. Direk doktora git. Çok çok tehlikeli. Her türlü hastalık bulaşabilir onu da geçtim o burun ve kulak deliğinin beyine kadar yolu var.
trol deilse doktora görün kesinlikleBisiklet sürüyordum gözüme sürekli çarpar girer onda sıkıntı etmem ama 1 tanesi gözüme çarptı sonra maskeden burnuma girdi galiba