Neler Yeni

Burry soprano serbest!

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yaptığı marry jane şarkısında uyuşturucuya özendirmekten yargılanan burry soprano, 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasına çaptırıldı ve tutuklandı.
IMG_20210313_160311.jpg

IMG_20210313_160326.jpg

Şarkı ben 2 yıl önce çıkmıştı ve ben mary jane'i kadın sanıyordum. Araştırınca bir kadın olmadığını görmüştüm, ben bilinçli bir bireydim ve ruhsal açıdan iyiydim ama bunu iyi bir şeymiş gibi göstermek, ruhsal açıdan kötü bireylere yaptığı etkiyi düşününce şarkının paylaşılması ne kadar doğru bilmiyorum :(
Ceza çok ağır o kesin...
Siz ne düşünüyorsunuz?
Edit : serbest bırakıldı
IMG_20210315_214838.jpg

Son düzenleme:

VorleN

80+ Silver
Yaptığı marry jane şarkısında uyuşturucuya özendirmekten yargılanan burry soprano, 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasına çaptırıldı ve tutuklandı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şarkı ben 2 yıl önce çıkmıştı ve ben mary jane'i kadın sanıyordum. Araştırınca bir kadın olmadığını görmüştüm, ben bilinçli bir bireydim ve ruhsal açıdan iyiydim ama bunu iyi bir şeymiş gibi göstermek, ruhsal açıdan kötü bireyler açısından bakıldığında ne kadar doğru bilmiyorum :(
Ceza çok ağır o kesin...
Siz ne düşünüyorsunuz?
Şey değil miydi mevzu Mary Jane adında bir şarkı çıkarmıştı mary Jane de uyuşturucu satıcısıymış davada Spiderman'daki Mary Jane diyordu sanırsam.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüksek miktarda para cezası ver geç, tecavüzcülere katillere dokunmuyorlar şarkı yapan insanları hapse atıyorlar.
Bu da bir suç, tecavüzcülere ceza verilmemesi ayrı bir problem ama bunu legal bir şeymiş gibi aktarması bir suç teşkil ediyor.
Keşke bu kadar ağır olmasaydı ceza.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şey değil miydi mevzu Mary Jane adında bir şarkı çıkarmıştı mary Jane de uyuşturucu satıcısıymış davada Spiderman'daki Mary Jane diyordu sanırsam.
Dostum öyle anlattı ama şarkı sözleri omu anlatmıyor maalesef:(

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Fazla olmuş, para cezası olabilirdi en azından.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Haha.
Tecavüzcü="Sarhoştum" // Adli kontrol şartıyla serbest kalma
Şarkıcı="Mary jane mary jane bro skrtt" // Uyuşturucuya özendirmeden 4 yıl 2 ay hapis.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bu tarz çok parçası var, sözlerinde bahsetmesine anlam veremiyorum.

Haha.
Tecavüzcü="Sarhoştum" // Adli kontrol şartıyla serbest kalma
Şarkıcı="Mary jane mary jane bro skrtt" // Uyuşturucuya özendirmeden 4 yıl 2 ay hapis.
Maalesef bu da bir gerçek

Maalesef

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yüksek miktarda para cezası ver geç, tecavüzcülere katillere dokunmuyorlar şarkı yapan insanları hapse atıyorlar.
Yanlışı devam ettirmenin bir manası yok iğrenç bir şarkıydı 10 yaşındaki çocukların dilindeydi biraz ağır bir ceza olmuş ama her türlü ceza almalıydı şarkıda bariz bir şekilde uyuşturucu maddelere özendirme var.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yanlışı devam ettirmenin bir manası yok iğrenç bir şarkıydı 10 yaşındaki çocukların dilindeydi biraz ağır bir ceza olmuş ama her türlü ceza almalıydı şarkıda bariz bir şekilde uyuşturucu maddelere özendirme var.
Diyorum ya ben de bu şarkıyla öğrendim isimlerini, bu bir halk sağlığı problemi ve güzel bir şeymiş gibi göstermek gerçekten insan aklına sığamaz.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ey, ey, ey, ey.

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,803
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Ben hakim olsam o 4 yıl 2 ay cezasının sadece 2 ay cezasını verirdim akıllansın diye.
Sırf 1 şarkıdan bu kadar ceza alması saçma.

alex jensen

80+ Silver
ga
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şarkı ben 2 yıl önce çıkmıştı ve ben mary jane'i kadın sanıyordum. Araştırınca bir kadın olmadığını görmüştüm, ben bilinçli bir bireydim ve ruhsal açıdan iyiydim ama bunu iyi bir şeymiş gibi göstermek, ruhsal açıdan kötü bireylere yaptığı etkiyi düşününce şarkının paylaşılması ne kadar doğru bilmiyorum :(
Ceza çok ağır o kesin...
Siz ne düşünüyorsunuz?
gayet iyi olmuş çek bi duman falan filan aynısını ezhel içinde söylüyorum işledikleri suç ve cezasını almalılar rapçilerin çoğu boş insanlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,395
Üyeler
164,134
Son üye
ChavoYolda
Top Bottom