Bütçe Sıkıntılarım var

BeKo'O

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,430
Arkadaşlar rx570 gibi bi kart alıcam incehesaptan ama 1400 tl gibi fiyatları olduğu için bana çok geliyor ve 50 tl indirim bile benim için çok değerli, acaba sizin bildiğiniz indirim-promosyon kodu falan var mı? Ya da tavsiye edebileceğiniz başka bir taktik?

Arkadaşlar rx570 gibi bi kart alıcam incehesaptan ama 1400 TL gibi fiyatları olduğu için bana çok geliyor ve 50 TL indirim bile benim için çok değerli, acaba sizin bildiğiniz indirim-promosyon kodu falan var mı? Ya da tavsiye edebileceğiniz başka bir taktik?
GAMİNG GECESİ ni bekle
ozaman düşer

Mesela.

Aynı zamanda her cuma İncehesap'da gaming gecesi oluyor.

RX 570'ler 950 TL'ye kadar düşüyor.
Zaten gaming gecelerinden falan toplamaya çalışıyorum sistemi ama bi süredirde rx570 gibi orta segment ekran kartları da gelmiyor ya da çok indirime girmiyor onun için sormak istedim size, yinede çok teşekkürler🙏

Zaten gaming gecelerinden falan toplamaya çalışıyorum sistemi ama bi süredirde rx570 gibi orta segment ekran kartları da gelmiyor ya da çok indirime girmiyor onun için sormak istedim size, yinede çok teşekkürler🙏
5500XT VARDI 1199 TL'ye keşke onu alsydın
geçmiş gecelerde vardı

2. el temiz bulup alabilirsin, piyasayı takip ettim rx 580 4gb saphire nitro+ 900 tl ye aldım tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,244
Üyeler
188,221
Son üye
bkid
Geri