alperr35
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 199
şehir içi kullanım için uygun, giriş seviyesi bir bisiklettir. Shimano Tourney vites sistemi, V frenler ve çelik kadroya sahiptir. Ancak, Kron'un alt markası olan Geroni'nin satış sonrası hizmetleriyle ilgili bazı kullanıcı şikayetleri bulunmaktadır. Eğer temel şehir içi sürüşler için uygun fiyatlı bir bisiklet arıyorsanız değerlendirilebilir; ancak daha iyi müşteri hizmetleri ve kalite arıyorsanız farklı markaları da incelemeniz önerilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kron XC 100 (29" jant): Alüminyum kadrosu ve Shimano vites sistemiyle, şehir içi ve hafif arazi kullanımı için uygundur.
Bisan Buffalo 29": Giriş seviyesi için ideal, 21 vitesli ve mekanik disk frenli bir modeldir.
Hocam garantiyi falan çok onemesemeyin bence ne olabilir ki elektrikli bisiklet değil sonuçta tavsiyem 2. el almanız bu baya kötü özellikle bu fiyata, alıp satmayı düşünseniz bile Max 3e satarsınız tavsiyem 2. el HD bir bisiklet almanızŞehir içi kullanıcam kısa mesafe 1-2 km yi geçmez arkasına katlanır sandalyemi koyup sahile gitmek için düşünüyorum dün fırsatla 4987 tl gibi bir fiyata geldi de fiyatına değer mi diye merak ettim amazon satıcı olduğu için garantiden yana sorun yaşamam diye düşünmüştüm