Bütçeni söyle laptop atayım

Hocam bu ç omenda kranik sorun olan ekran sensörü sorunu var mı

Bütçe max 35 ama 25-35 arası önerirseniz çok daha iyi olur.

Ekranı iyi olsun benim için önemli ve pili 4-5 saat götürebilsin normal kullanımda.

Hem iş hem oyun için bir cihaz arıyorum. Teşekkürler şimdiden

Hocam Merhaba
90k ya kadar çıkabilirim
isteklerim: solidworks-autocad gibi çizim programlarını çok iyi açması extra yazılım programları kulancağım
oyun performansıda iyi olsun oynayacağım oyunlar gta -far cry -just cause gibi oyunlar
hepsiburdadan olursa öneriler çok iyi olur taksitle alacağım
sana zahmet önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkürler

Milletin yanlış laptop önermesinden bıktım. Sizden sadece şunu istiyorum:
1) Bütçe
2) Kullanım amacı
3) Özel istekler (isteğe bağlı)
Bekliyorum.
Render icin ,en az i7 yeni nesil olsun.1tb ssd olsun en az.
6-7 sene gotursun monster olmasin cok isinmasin.Kronik isinma sorunu olmasin yani

Render icin ,en az i7 yeni nesil olsun.1tb ssd olsun en az.
6-7 sene gotursun monster olmasin cok isinmasin.Kronik isinma sorunu olmasin yani
Ekran kartına gerek var sanırsam.
Yoksa Ultrabook da atarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe max 35 ama 25-35 arası önerirseniz çok daha iyi olur.

Ekranı iyi olsun benim için önemli ve pili 4-5 saat götürebilsin normal kullanımda.

Hem iş hem oyun için bir cihaz arıyorum. Teşekkürler şimdiden
Oyun için o pil süresi zor be.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Merhaba
90k ya kadar çıkabilirim
isteklerim: solidworks-autocad gibi çizim programlarını çok iyi açması extra yazılım programları kulancağım
oyun performansıda iyi olsun oynayacağım oyunlar gta -far cry -just cause gibi oyunlar
hepsiburdadan olursa öneriler çok iyi olur taksitle alacağım
sana zahmet önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkürler
O kadar yüksek bütçe hakkında bir yorum yaparsam sizi yanlış yönlendirebilirim. Kendimden emin değilim. Yeşil forumdan YüzbaşıJohnPrice hocamla iletişime geçebilirsiniz.

Milletin yanlış laptop önermesinden bıktım. Sizden sadece şunu istiyorum:
1) Bütçe
2) Kullanım amacı
3) Özel istekler (isteğe bağlı)
Bekliyorum.
Laptopta her zaman intel kullandım ryzen hakkında çok bir bilgim yok işlemcide 13. nesili mi yoksa 12. nesil mi tercih etmeliyim intel tarafında ya da ryzen daha mı iyi iş çıkartıyor ryzen 5 7535HS işlemcisi seçenekler arasında ya da genellikle i5 var 12 ve 13. nesil olmak üzere. Ayrıca ekran kartı tarafında RTX 4050 ve 4060 var 4000 serisi olunca fiyat 1000€ lara çıkıyor. 3050 seçersem 850€ filan oluyor sizce değer mi 150€ luk fark ödeyip 4000 serisi almak? Almanya da bilgisayar mühendisliği okumaya gidiyorum haliyle bir tane lazım bilgisayar genellikle valorant gibi oyunlar oynuyorum işlemci odaklı umarım bu bilgiler yardımcı oluyordur :D

Şimdiden teşekkür ediyorum iyi günler.

1) Bütçe : 30000 ₺
2) Kullanım amacı: Oyun, Dizi, Film, Günlük Kullanım
3) Özel istekler (isteğe bağlı): Hoparlörün iyi olması ekranın %100 srgb olması ve mümkünse 4060 lı olması
Teşekkür ederim.

1) Bütçe : 30000 ₺
2) Kullanım amacı: Oyun, Dizi, Film, Günlük Kullanım
3) Özel istekler (isteğe bağlı): Hoparlörün iyi olması ekranın %100 srgb olması ve mümkünse 4060 lı olması
Teşekkür ederim.
4060 için şu bütçeye çıkmak gerek.
4050'ye tamamsan:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,860
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre