Neler Yeni

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,990
İsim
Chloe Grace Moretz
Performansı pek iyi olmaz.

Ekosistem varsa Macbook bakabilirsiniz.

hocam 17 inc öneriniz var mı genel film izleyicegim icin performanstan kısıp boyutu biraz daha büyük olsa daha iyi olur 2.el de olur bu arada

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Qwerty1029384756
hocam 17 inc öneriniz var mı genel film izleyicegim icin performanstan kısıp boyutu biraz daha büyük olsa daha iyi olur 2.el de olur bu arada
Bütçenizde 17 inç bulunmuyor fakat 2.el bulunur.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,990
İsim
Chloe Grace Moretz

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Qwerty1029384756

gkcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
gökçen
Merhaba, daha çok dolaşımda mali müşavirlik ve muhasebe işleri için kullanabileceğim ve arada platformlardan bir şeyler izleyebileceğim,
-Batarya süresi uzun
-Taşınabilirlik açısından hafif (mümkünse 1,8kg altı)
-Mesleğim gereği tercihen numpad olması fakat, farklı yönlerden çok iyi ve diğer kriterlerime daha uygun olan modellerde varsa gerektiği hallerde harici bir numpad bağlayarak kullanmak sağlıklı olabilirse o şekilde de olabilir. (numpad her işimde lazım olmayabiliyor)
-Klavye aydınlatması olması tercihen
-havalandırması ve kasa kalitesi ortalama ve ses seviyesi düşük olması
-Daha çok dışarıda ofisteki bilgisayarıma uzaktan bağlanarak kullanacağım
-Ekran kaliteside parlama ve güneş ışığında da rahatça kullanabileceğim
-Freedos olması tercihim
-Marka olarak Dell, Lenovo, Asus, Msi öncelikli tercihlerim. (asus bazı zenbook modellerinde touchpad lerinde numpad olması ilgimi çekti fakat kullanışlılığı konusunda fikrim yok) (Apple ürünlerini kullanamıyorum o sebeple tercih dışı)
-Bütçe 50-60k lara çıkabilirim. fakat bu rakamlara çıkıyorum diye bu rakamlar olmak zorunda değil. fiyat/performans her zaman önceliğim.

Bunlar haricinde zaten ofisimde masaüstü bilgisayarım bulunmakta ve muhasebe programım o bilgisayarda kurulu olacak. Ayrıca Msi 17' lik ağırmı ağır batarya süresi oldukça kısa, bataryasıda bir okadar ağır oyun bilgisayarımda bulunmakta. o sebeple tamamen ihtiyacıma yönelik kullanışlı ama kalitesinden de ödün vermeyeceğim bir laptop istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cesur tosun
Merhabalar. İyi forumlar herkese.
Bütçem 45K . Oyun kesinlikle oynamıyorum. 14 inç boyutundaki dokunmatik ekranlı düşünüyorum dizüstü. önerir misiniz? dokunmatik ekranlı,önerirseniz hangi marka model bilgi verirseniz memnun olurum. Aslında 14 inç dokunmatikli yada 15.6 inç gaming olmayan iş ve günlük kullanımlı dizüstüler arasında kaldım. Lenovo yada Asus önerilerinizi alabilirmiyim. Teşekkür ederim şimdiden.

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Qwerty1029384756
Merhaba, daha çok dolaşımda mali müşavirlik ve muhasebe işleri için kullanabileceğim ve arada platformlardan bir şeyler izleyebileceğim,
-Batarya süresi uzun
-Taşınabilirlik açısından hafif (mümkünse 1,8kg altı)
-Mesleğim gereği tercihen numpad olması fakat, farklı yönlerden çok iyi ve diğer kriterlerime daha uygun olan modellerde varsa gerektiği hallerde harici bir numpad bağlayarak kullanmak sağlıklı olabilirse o şekilde de olabilir. (numpad her işimde lazım olmayabiliyor)
-Klavye aydınlatması olması tercihen
-havalandırması ve kasa kalitesi ortalama ve ses seviyesi düşük olması
-Daha çok dışarıda ofisteki bilgisayarıma uzaktan bağlanarak kullanacağım
-Ekran kaliteside parlama ve güneş ışığında da rahatça kullanabileceğim
-Freedos olması tercihim
-Marka olarak Dell, Lenovo, Asus, Msi öncelikli tercihlerim. (asus bazı zenbook modellerinde touchpad lerinde numpad olması ilgimi çekti fakat kullanışlılığı konusunda fikrim yok) (Apple ürünlerini kullanamıyorum o sebeple tercih dışı)
-Bütçe 50-60k lara çıkabilirim. fakat bu rakamlara çıkıyorum diye bu rakamlar olmak zorunda değil. fiyat/performans her zaman önceliğim.

Bunlar haricinde zaten ofisimde masaüstü bilgisayarım bulunmakta ve muhasebe programım o bilgisayarda kurulu olacak. Ayrıca Msi 17' lik ağırmı ağır batarya süresi oldukça kısa, bataryasıda bir okadar ağır oyun bilgisayarımda bulunmakta. o sebeple tamamen ihtiyacıma yönelik kullanışlı ama kalitesinden de ödün vermeyeceğim bir laptop istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
32 GB ram bilerek önerdim lehimli olduğundan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar. İyi forumlar herkese.
Bütçem 45K . Oyun kesinlikle oynamıyorum. 14 inç boyutundaki dokunmatik ekranlı düşünüyorum dizüstü. önerir misiniz? dokunmatik ekranlı,önerirseniz hangi marka model bilgi verirseniz memnun olurum. Aslında 14 inç dokunmatikli yada 15.6 inç gaming olmayan iş ve günlük kullanımlı dizüstüler arasında kaldım. Lenovo yada Asus önerilerinizi alabilirmiyim. Teşekkür ederim şimdiden.
Lehimli ram.

gkcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
gökçen

Tavsiye için teşekkür ederim expertbook özelllikle ilgimi çekti, sadece zenbooklardaa numpad var sanıyordum bunu görmemiştim, lehimli olmasa yükseltilebilir olsa 16gb tercih ederdim çünkü kullanımım açısından biraz fazla bu ve bir takın şeyler. Uzaktan bağlantı yapacağım için daha çok aracı bilgisayar gibi olacak, asıl programları çalıştıran, verilerimin bulunacağı, aynı anda çalışacağı bilgisayar ofisimdeki masaüstü bilgisayarım olacak. ihtiyacım için gereksiz fazla olan özelliklere bu rakamları vermeye değer mi bunu değerlendirmem lazım sanırım. vivobook ta sevdiğim modellerdendir ama onun için ayrıca harici numpad taşımam lazım, kullanışlı olurmu bilmiyorum gerçi expertbooktaki touchpad üzerindeki numpad konusunda geri dönüşlerede bakmak lazım. Biraz detaycıyım :) bilgiler için teşekür ederim tekrar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cesur tosun
cevabınız için teşekkür ederim. 15.6 inç iş ve günlük kullanım amaçlı asus ve lenovodan önereceğiniz modelleri varmı rica etsem. limit 45K.Teşekkür ederim.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Muhammet Kürkçü
qwerty hoca sizin eski hesap niye ban yedi?

crucify

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Turgut Kural
Ağırlıklı olarak render için dizüstü bilgisayar ihtiyacım var bütçem 30k, bu bütçede tavsiye edebileceğiniz dizüstü bilgisayar var mı?

Akanzaii06

80+ Bronze
Yinede ben alınmışken son model alınmasını öneren biriyim 2025 model kartlı laptop varken neden 2023 kartlı laptop alınsınki? 4060 yerine 5050 olur oda performans düşmez hatta belki artar.
Hocam arkadaşıma laptop alacağız hızlı seri olması lazım browser desktop ders videoları film vs. takılcak. 10k bütçemiz var. şöyle donma kasma yapmayacak yüksek sekme açabilceğimiz browser da fiyat performans laptop var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,120
Üyeler
169,077
Son üye
chatdeutsch.org
Top Bottom