Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Sistem amacı 2k bandında akıcı Rpg tarzı oyunlar ve Uygulama Geliştirme (web odaklı değil mobil odaklı yazılım geliştime yapıyorum o yüzden sanallaştırma gibi konularda göz önünde bulundurmam lazım)
Biraz araştırdım ama tam bir karar veremiyorum.

Bütçem 50k civarı düşünüyorum ama 2k rpg oyun için x donanıma gerek yok y donanımı alıp sistemi 40k ya çekebilirsin derseniz oda olur. Maksadım 90 fps i 100e çıkarmak değil bütçemi zorlamadan işimi görmektir.

Şimdiden teşekkür ederim.

Parçaları şunlarla değiş.
AIGO AI 120mm
Vento VG4200S
Kingston NV3

60-90k civarında nvidia ekran kartlı bir sistem önerebilir misiniz?

Bütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
Siz benim için bu konuda hızır gibi yetistiniz. 40k monitör dahilinde DDR5. Çok avantajı olacaksa rahatlıkla 45K çıkabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
40K. Genellikle oyun, FL Studio, bide belki az render, çok az. aşırı avantajı olursa 45K da ekleyebilirim. monitör dahil bu fiyata

Son düzenleme:
Alınmaz.

Siz benim için bu konuda hızır gibi yetistiniz. 40k monitör dahilinde DDR5. Çok avantajı olacaksa rahatlıkla 45K çıkabilirim.

40K. Genellikle oyun, FL Studio, bide belki az render, çok az. aşırı avantajı olursa 45K da ekleyebilirim. monitör dahil bu fiyata
SSD NV3, soğutmayı da 120mm seçin.

Monitör (1080p'de darboğaz yapar.)

60-90k civarında nvidia ekran kartlı bir sistem önerebilir misiniz?
Hazır mı?

Son düzenleme:
32" Odyssey G6 G65B 2K 240 Hz Gaming Monitör 10200 ytl

XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower 750W 80+ Gold Gaming Kasa 4625 ytl

Asus prime b650m-k 4870 ytl

2x Patriot PVV516G60C30 Viper Venom 16 GB 4350 ytlf

amd ryzen 5 7500f 5860 ytl

Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu 1500 ytl

Lexar 2TB NM710X Gen4 M.2 2280 SSD 4850MB Okuma / 4500MB Yazma 4200 ytl

soyle bir sistem topluyorum. en son ekran karti ekleyecegim 9070xt ile 5070ti arasinda kaldim. onerebilecegin ya da degisimi iyi olur dedigin yerler var mi ?
Umarım çoğu parçaları almamışsınızdır.

Merhaba benim için yorum yaptıydınız ama ben alayım derken sizin önerdiğiniz birimler kalmadı.
Uygunsanız yine en geç 1.5 hafta içinde istanbula gidip bilgisayar toplayacağım da bütçe maximum 95 bin tl ama kasasız klavyesiz kulaklıksız sadece kasa öneriniz nedir?
Sabah döneceğim hocam.

Merhabalar geçmiş mesajları okudum belirli bir şablon kafamda oluştu ancak tekrar sormak istiyorum.

50k bütçem var, FPS oyunlari nadiren, single oyunlar yoğunlukta, günlük kullanim ve ufak çaplı render işlerinde ve 2K monitor ile kullanabilecegim bir sistem önerebilir misiniz?Ekran karti nvdia, işlemci AMD ve Kasa mesh olursa sevinirim.

Alınmaz.

SSD NV3, soğutmayı da 120mm seçin.

Monitör (1080p'de darboğaz yapar.)

Hazır mı?
Total 50k yapıyor hocam

Ryzen 5 5600G İşlemci ve A520M-A Pro üzerine şunları almam uygun mu?
ASUS Dual GeForce RTX 5060 OC 8G
Kioxia Exceria Plus G3 1TB SSD
Lexar Thor 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
Ana Kart yetersiz bulup değişmemi önerirseniz ekran kartı modelini düşürmem gerekecek aksi halde bütçemi aşıyor, daha uygun olacaksa hazır sistem de önerebilirsiniz max bütçem 30k.

Geri