Tahmini ne zaman indirime girer hocam biliyor musun?orjinal samsung un al yada spigen-anker ürünleri
Tahmini ne zaman indirime girer hocam biliyor musun?orjinal samsung un al yada spigen-anker ürünleri
Nothing Phone 1.12.500₺
Bunu alabilirsin hocam.max 10 bin, nfc özelliği olsun istiyorum
Ekran icin S24 FE. Batarya icin Nothing Phone 2a Plus. Kamera icin Xiaomi 14T. Bu ucunden birini alabilirsin. Benim onerim ya Xiaomi 14T ya da Nothing Phone 2a plus olur.25 bin TL ekran,batarya,teknolojileri benim için önemli kamerasida kötü olmasın aklımda s24fe var sen ne onerirsin
Babaniz icin en mantikli secim bu Samsung olur.14-18k arası en mantıklı seçim hangisi babam için (telefonu iş için kullanıyor bataryası önemli)?
Nothingphone tasarımı hoşuma gitmiyor hocamEkran icin S24 FE. Batarya icin Nothing Phone 2a Plus. Kamera icin Xiaomi 14T. Bu ucunden birini alabilirsin. Benim onerim ya Xiaomi 14T ya da Nothing Phone 2a plus olur.
![]()
Nothing Phone (2a) Plus
Nothing Phone (2a) Plus detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Xiaomi 14T (256 GB)
Xiaomi 14T detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
14T veya S24 FE bakabilirsiniz o halde.Nothingphone tasarımı hoşuma gitmiyor hocam
Poco X7 Pro oneririm hocamMerhaba. Oyun için ''kamera ile hiçbir işim yok.'' 30k'yı geçmeyecek şekilde öneri yapabilir misiniz?
Çok teşekkür ederim.Poco X7 Pro oneririm hocam
Aslında ben de çaldımKonu @Jill Valentine'dan çalıntı gibi duruyor.
SektiAslında ben de çaldım
Bütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, laptop önereyim.
- qwerty1029384756
- Cevaplar: 1,094
- Forum: Laptop Önerileri
Xiaomi 15 en iyi kameraya sahip bu butcede.50k kamerası iyi olacak, uzun süre götürecek. iPhone 15 256GB 55k ama o fiyata enayilik mi olur bilemiyorum. İmkan olsa pro max modelini alırımda servet yatırmaya gerek yok
Degmez hocam. Onun yerine Xiaomi 14T Pro alin. S24 serisinden daha basarili Ultra haric. Iki cihaz arasindan S24 FE alin. Farka degmez.Hocam S24FE ile S24 arasındaki fark arasındaki fiyat farkına değer mi?