Öneri Büyük Monitöre Geçiş Hakkında

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
8,123
Hayatım boyunca laptop kullandım yani ort 15,6 inç. İnşallah bilgisayar alacam monitör olarak 2k 27 inç düşünüyorum. Bir tanıdığımın yanına gitmiştim 27 inç devasa boyutta geldi gözüme. Alışma süreci nasıl olur? Cs, r6s falan bunlarda 27 inç kötü olur mu?

Bulabilsem 2k 24 inç düşünüyorum da hiç düzgün model yok

aynı şekil yıllarca laptop kullanıp masaüstüne geçtiğimde 27 inç ile başlamıştım 1 hafta bile sürmedi alışmam ister istemez adapte oluyorsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bana 27 küçük geliyor artık 32 alasım var :))

• İnanılmaz
Yıllarca 18.5 inç kullanmıştım. 2020 den beridir 27 kullanıyorum. Çok hızlı adapte olmuştum. Sen de 1 hafta bile sürmeden alışırsın.

• Beğen
27inç şuan da alınabilecek en iyi boyut diyebilirim fps ve hikayeli oyunlar için. 2k 27inç güzel bir kombo oluyor. Kendimde kullanıyorum daha küçüğü tavsiye etmem zaten.

• Beğen
Ben de sürekli küçük monitör kullanan biriydim. dediğin gibi 24-27 inç monitörler görünce şaşırıyordum çok büyük diye. İlk başta 24 inç monitör aldım. Sonra iş için 27 aldım. Şimdi o kadar alıştım ki 32 inç falan alsam diye düşünüyorum ( iş için) Bana göre oyun için 24 ideal rekabetçi için söylüyorum. İlk aldığında çok büyük gelebilir ancak 2-3 güne alışırsın yani onu demek istiyorum.

• Beğen
Alışamam dediğim 27 inç monitör şimdi yetersiz kalıyor.

• Beğen
Ben de sürekli küçük monitör kullanan biriydim. dediğin gibi 24-27 inç monitörler görünce şaşırıyordum çok büyük diye. İlk başta 24 inç monitör aldım. Sonra iş için 27 aldım. Şimdi o kadar alıştım ki 32 inç falan alsam diye düşünüyorum ( iş için) Bana göre oyun için 24 ideal rekabetçi için söylüyorum. İlk aldığında çok büyük gelebilir ancak 2-3 güne alışırsın yani onu demek istiyorum.
Almayı düşündüğüm sistem ort 9070xtli olacak o yüzden 2k almak en mantıklısı. 2k 24 inç pek bulamadım mecbur 27 inç düşünüyorum

Hayatım boyunca laptop kullandım yani ort 15,6 inç. İnşallah bilgisayar alacam monitör olarak 2k 27 inç düşünüyorum. Bir tanıdığımın yanına gitmiştim 27 inç devasa boyutta geldi gözüme. Alışma süreci nasıl olur? Cs, r6s falan bunlarda 27 inç kötü olur mu?

Bulabilsem 2k 24 inç düşünüyorum da hiç düzgün model yok
1 günde alışırsın kanka kaç ay lattop kullanıp tekrar monıtore geçtim ilk başta bune boyle dedım 1 gün içinde alıştım

• Beğen
çift Monitör kullanıyorum Bende Laptoptan geçince büyük gelirmi gelmez mi diye tereddüt ettim Ama alışınca mükemmel geliyor. Ana monitörüm 27 inch yan monitör 24 inch iyiki 27 inch almısım 24 bile yanda kücük geliyor gözüme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,012
Üyeler
175,146
Son üye
zumberx
Geri