Neler Yeni

Byd Fiyat Listesi Açıklandı 💵💶💷💴

BabaVoss7

80+ Silver
2 saat önce test sürüşündeydim, TOGG fena bir araç gerçekten. Her şeyiyle 4x4'lük. %0 Faizli kredisi de çok cezbedici.
Bende yarın gidicem eniştemde zaten var v2 uzun menzil.1450000 Alışığım sürekli bindiğim beğendiğüm araba. Krediyle filan ona kadar yükseldim. V1 kısa menzil alıcam ilk araba olarak. İşimi görür. Bu fiyatta benzer araba yok gerçekten. Uzun yolda çoça yaptım eniştemle sıkıntı olmuyor çok rahat cidden
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.tesla.com/tr_tr/modely/design#overview Türkiyede bu model dışında elektrikli arac alan otomobil konusunda cidden cahildir
Tercih meselesi kral gemlikte yaşıyom benim hayrıma bu gelir bildiğim beğendiğim araba. Cahil demek asıp kesmek olur düzgün konuş

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer

BabaVoss7

80+ Silver
TOGG , KİA EV3, Hyundai IONIQ falan var hangisi kullanıcının hoşuna gidiyorsa onu alır.
Civic 2018. Megan 2018 corolla hibrit bakıyodum faizsiz krediyle buna yükseldim. Hem sıfır olucak hem daha ucuz hemde fabrikası bile yanımda. İçi daha premium bence. Ses yok yol konforu müq. 2-3m olsa zaten başka bişey alırdım bunları diyenin teslaya binmiyosa bana saçma geliyor

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
1.600.000km
1.000.000 mil gitmiş adam.

Arabayla telefon aynı şey diyon
Elektriki araba ile telefonun

tek farkı birinin motoru, freni, pedalı, koltuğu, şaftı var diğerinin yok.

Seal U mu yoksa KGM Torres EVX mi çok arada kaldım.
Seal yerine Model Y daha iyi tercih gibi. Ama BYD parçaları yerelde olacak. Satışta ve yedek parçada daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren
Civic 2018. Megan 2018 corolla hibrit bakıyodum faizsiz krediyle buna yükseldim. Hem sıfır olucak hem daha ucuz hemde fabrikası bile yanımda. İçi daha premium bence. Ses yok yol konforu müq. 2-3m olsa zaten başka bişey alırdım bunları diyenin teslaya binmiyosa bana saçma geliyor
tabii ki bende aynı düşünüyorum kredi imkanı ortada servis desteği de iyi yazılımı da düzeltmeye başlamışlar ama yine de fiyatları yakın olduğu için çok seçenek var ama byd bunlardan biri değil.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Heisenberg
Bende yarın gidicem eniştemde zaten var v2 uzun menzil.1450000 Alışığım sürekli bindiğim beğendiğüm araba. Krediyle filan ona kadar yükseldim. V1 kısa menzil alıcam ilk araba olarak. İşimi görür. Bu fiyatta benzer araba yok gerçekten. Uzun yolda çoça yaptım eniştemle sıkıntı olmuyor çok rahat cidden

Tercih meselesi kral gemlikte yaşıyom benim hayrıma bu gelir bildiğim beğendiğim araba. Cahil demek asıp kesmek olur düzgün konuş
Valla fiyatına göre çook üst bir model. Şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren
Vergi kaldırma diye bir şey yok. KDV + ÖTV + KDV nin ÖTV si duruyor. Dilimi değişti sadece. Ek vergileri yok.
Bunu

Bunu hükumete anlat, onlar sana anlattırma vergisi de kessin :D
byd dolphin vergisi yüzde 10 ÖTV ve 20 KDV aynı fiyatta örnek verebileceğim elektrikli araba yok ama polo var onun vergi dilimi yüzde 80 ötv artı yüzde 20 kdv bunla aynı fiyat. Aynı şekilde Avrupa birliğinde dolphin de yüzde 17 daha fazla vergi var Yunanistan'da 25 bin euro bizde 35 bin euro bu araç.

Atto 3 bu araba türkiye yüzde 50 fazla çin vergisi ile 1 milyon 590 bin satılıyordu yüzde 50 vergi kalkınca olması gereken fiyat 1 milyon 490 bin mi?

Byd seal u 2023 yılı vergisiz fiyatı 900 bin tl miş araştırırsan bulabilirsin yüzde 80 ötv yüzde 20 kdv eklenince 2 milyona satılıyordu o yıldan bu yana dolar yüzde 7 artı ama byd gelen teşvikle ötv yüzde 80 den yüzde 30 düştü yani bu arabanın fiyatının hakkı 1 milyon 800 bin mi?

eneskaya6

80+ Silver

basbaya cahillik var mı başka konu yardımcı olayım. bütün kıyaslamaları vs gectim biri dünyanın en sağlam arabalarını üretiyor diğerinin kaza testi yok. tesla markasından bi habersiniz tabi togg alırsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren
basbaya cahillik var mı başka konu yardımcı olayım. bütün kıyaslamaları vs gectim biri dünyanın en sağlam arabalarını üretiyor diğerinin kaza testi yok. tesla markasından bi habersiniz tabi togg alırsınız
v1 versiyonu almış aradaki tesla ile olan 400 bin fiyat farkını siz veriyorsunuz herhalde ve 800 bin TL krediyi tesla versin ozaman düşünür adam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,709
Üyeler
161,327
Son üye
Mehmet449
Top Bottom