Neler Yeni

Bynogame gibi site önerisi

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Arkadaşlar cs'de sürekli item alıp satan birisiyim ve bunu yaparken de bynogame kullanıyordum. Ancak bildiğiniz gibi ülkemizde yaşanan son olaylardan ve bu olaylara karşı bynogame sitesinin tutumundan dolayı artık kullanmak istemiyorum; bu siteye alternatif, güvenilir başka bir site tavsiyesi verebilir misiniz?

Kosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Enes Koskos
dm market , gamerpay

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
Baran Kut
oyuneks diye bir yer görmüştüm, aynı mı bilmiyorum

catsped

80+
Arkadaşlar cs'de sürekli item alıp satan birisiyim ve bunu yaparken de bynogame kullanıyordum. Ancak bildiğiniz gibi ülkemizde yaşanan son olaylardan ve bu olaylara karşı bynogame sitesinin tutumundan dolayı artık kullanmak istemiyorum; bu siteye alternatif, güvenilir başka bir site tavsiyesi verebilir misiniz?
bynogame ne tutumunda bulunmus?

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konudan bağımsız bynogame ne yaptı ?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,179
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Gamesatış, kimliği doğrulayınca komisyon %3 oluyordu en son. Zamanında shadowpayi falan da kullanmıştım, şimdi ne durumda bilmiyorum. Csfloat da olabilir.

catsped

80+
GmxhzMGawAAv9qu.png

Koşa koşa ByNoGame'den alışveriş yapmaya gidiyorum :D

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Konudan bağımsız bynogame ne yaptı ?
Hocam twitter'da birçok kişi profil fotoğraflarına devrimci karakter vs. olmasından dolayı sylas koyarken bynogame içerisinde garenin bulunduğu bir paylaşım yapmıştı o yüzden kullanmak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamesatış, kimliği doğrulayınca komisyon %3 oluyordu en son. Zamanında shadowpayi falan da kullanmıştım, şimdi ne durumda bilmiyorum. Csfloat da olabilir.
Teşekkür ederim hocam, bunları da değerlendireceğim. Eğer gamesatış %3 komisyon olayı hala varsa bayağı iyiymiş.

Kosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Enes Koskos
Hocam twitter'da birçok kişi profil fotoğraflarına devrimci karakter vs. olmasından dolayı sylas koyarken bynogame içerisinde garenin bulunduğu bir paylaşım yapmıştı o yüzden kullanmak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam, bunları da değerlendireceğim. Eğer gamesatış %3 komisyon olayı hala varsa bayağı iyiymiş.
dmmarket %2 alıyor ama gamerpayi bilmiyorum ek bilgi

Top Bottom