Neler Yeni

Bynogame gibi site önerisi

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
Selim
Gamesatış, kimliği doğrulayınca komisyon %3 oluyordu en son. Zamanında shadowpayi falan da kullanmıştım, şimdi ne durumda bilmiyorum. Csfloat da olabilir.
Csfloat üstüne tanimaam

ANYA

80+ Bronze
seçimi kazanırsak ve paypal geri gelirse yurtdışında daha rahat alışveriş yapabileceksin üstelik komisyon derdi de olmayacak acelen yoksa dayan.

Son düzenleme:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,234
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar cs'de sürekli item alıp satan birisiyim ve bunu yaparken de bynogame kullanıyordum. Ancak bildiğiniz gibi ülkemizde yaşanan son olaylardan ve bu olaylara karşı bynogame sitesinin tutumundan dolayı artık kullanmak istemiyorum; bu siteye alternatif, güvenilir başka bir site tavsiyesi verebilir misiniz?
Oyuneks var , Cs itemi yok ama rise online gibi bazı moba oyunlarının itemleri falan var, oyun kodu, yayıncılara bağış vs. yapabiliyorsunuz. Lolcüler falan biliyor sahibi tanınan biri. Kod alışverişlerinizi oradan rahatça yapabilirsiniz. Bynogame boykotu haketti bence.

erencavdarr

80+ Bronze
erken seçimi kazanırsak ve paypal geri gelirse yurtdışında daha rahat alışveriş yapabileceksin üstelik komisyon derdi de olmayacak acelen yoksa dayan.
ne erken seçimi hocam

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
oguz
BuffMarket ve CSFloat

Shix2x

80+ Bronze
Reis sağol bu arada. Artik alış-verişlerimi bynogame'den yapacağım. Csfloat tercih edebilirsin.

RagnarLodbrok

80+ Bronze
herkesin kendi fikri olduğu için bir tarafları yanan birtakım eşşekler var gibi gözüküyor
Hiç polemiğe bile girmeye gerek görmediğim kişiler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

seçimi kazanırsak ve paypal geri gelirse yurtdışında daha rahat alışveriş yapabileceksin üstelik komisyon derdi de olmayacak acelen yoksa dayan.
Acelem yok hocam da çok sık alım-satım yaptığım için ve bu alım-satımları da bynogame'den yapmak istemediğim için tavsiye istedim.

Top Bottom