Bynogame gibi site önerisi

Gamesatış, kimliği doğrulayınca komisyon %3 oluyordu en son. Zamanında shadowpayi falan da kullanmıştım, şimdi ne durumda bilmiyorum. Csfloat da olabilir.
Csfloat üstüne tanimaam

seçimi kazanırsak ve paypal geri gelirse yurtdışında daha rahat alışveriş yapabileceksin üstelik komisyon derdi de olmayacak acelen yoksa dayan.

Son düzenleme:
Arkadaşlar cs'de sürekli item alıp satan birisiyim ve bunu yaparken de bynogame kullanıyordum. Ancak bildiğiniz gibi ülkemizde yaşanan son olaylardan ve bu olaylara karşı bynogame sitesinin tutumundan dolayı artık kullanmak istemiyorum; bu siteye alternatif, güvenilir başka bir site tavsiyesi verebilir misiniz?
Oyuneks var , Cs itemi yok ama rise online gibi bazı moba oyunlarının itemleri falan var, oyun kodu, yayıncılara bağış vs. yapabiliyorsunuz. Lolcüler falan biliyor sahibi tanınan biri. Kod alışverişlerinizi oradan rahatça yapabilirsiniz. Bynogame boykotu haketti bence.

erken seçimi kazanırsak ve paypal geri gelirse yurtdışında daha rahat alışveriş yapabileceksin üstelik komisyon derdi de olmayacak acelen yoksa dayan.
ne erken seçimi hocam

BuffMarket ve CSFloat

konudaki ilk mesaja gulucuk atanlar komik olan bir durum mu var?

Reis sağol bu arada. Artik alış-verişlerimi bynogame'den yapacağım. Csfloat tercih edebilirsin.

herkesin kendi fikri olduğu için bir tarafları yanan birtakım eşşekler var gibi gözüküyor
Hiç polemiğe bile girmeye gerek görmediğim kişiler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

seçimi kazanırsak ve paypal geri gelirse yurtdışında daha rahat alışveriş yapabileceksin üstelik komisyon derdi de olmayacak acelen yoksa dayan.
Acelem yok hocam da çok sık alım-satım yaptığım için ve bu alım-satımları da bynogame'den yapmak istemediğim için tavsiye istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,724
Üyeler
174,422
Son üye
lalduin
Geri