Buraya yazana kadar gogle yazsan direk öğrenirsin noldunuarkadaşlar babam kalp ameliyatına gircek anju yetmezmiş bypass lazımmış damarı tıkanıktı 1 tanesi korkmalı mıyım risklimi nolcak bilen varsa söyleyebilir mi
adam burayı çare olarak görmüş yardım edeceğine tersliyorsun kalpsizBuraya yazana kadar gogle yazsan direk öğrenirsin noldunu
her ameliyatın riskleri var, kalp bu yani. doktorlar ne diyor, ne demişler size? internetten alınacak bilgilerle olmaz buarkadaşlar babam kalp ameliyatına gircek anju yetmezmiş bypass lazımmış damarı tıkanıktı 1 tanesi korkmalı mıyım risklimi nolcak bilen varsa söyleyebilir mi
bilgilendireceğim hocam tam bir öğreneyim de sadece damarı tıkanık anjiyo yetmiyormuş bypass lazımmışadam burayı çare olarak görmüş yardım edeceğine tersliyorsun kalpsiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
her ameliyatın riskleri var, kalp bu yani. doktorlar ne diyor, ne demişler size? internetten alınacak bilgilerle olmaz bu
Doğru konuş kalpsiz baban ne biliyorumda ne yardım etcem doktormuyum ben terslediğim falan yok evet direk internetle olmad zatende en azından gene burdan kat kat iyidir cevabın duruyor sen ne yardım etmişsin üstelik ben azından dediğim gibi burdan kat kat iyi yeri önermişim yardımım senden büyük merak etmeadam burayı çare olarak görmüş yardım edeceğine tersliyorsun kalpsiz
toksikleştirme forum ortamını hadsizDoğru konuş kalpsiz baban ne biliyorumda ne yardım etcem doktormuyum ben terslediğim falan yok evet direk internetle olmad zatende en azından gene burdan kat kat iyidir cevabın duruyor sen ne yardım etmişsin üstelik ben azından dediğim gibi burdan kat kat iyi yeri önermişim yardımım senden büyük merak etme
Sen toksikleştiriyosun yazdıklarımda en ufak yanlış yok ama sende çok vartoksikleştirme forum ortamını hadsiz
Bro fazla kale alma, küçük yaş ortalamasına sahip bir kişi sanırsam. Diğer konulara da verdiği cevaplar ortalama düzeyde. He de geç.toksikleştirme forum ortamını hadsiz
ben yaşımı yorumlarla belirtmedim ancak sen zeka seviyeni bu yorumla belirtmişsin. ağır geliyor olabilir bence artık taşıma, boşuna ağırlık yapıyorsunBro fazla kale alma, küçük yaş ortalamasına sahip bir kişi sanırsam. Diğer konulara da verdiği cevaplar ortalama düzeyde. He de geç.
İnternette risk %1 yazıyor hocam, çokda korkulacak bir şey değil sanırım gönülünüzü ferah tutunarkadaşlar babam kalp ameliyatına gircek anju yetmezmiş bypass lazımmış damarı tıkanıktı 1 tanesi korkmalı mıyım risklimi nolcak bilen varsa söyleyebilir mi
Dostum ben sana yazmadım o mesajı "venüss" isimli şahıs için söyledim. Sana söyledim olarak algılamışsın. "venüss" isimli şahısın genel olarak gönderdiği mesajlardan vs. bahsettim yanlış algıladın sanırım.ben yaşımı yorumlarla belirtmedim ancak sen zeka seviyeni bu yorumla belirtmişsin. ağır geliyor olabilir bence artık taşıma, boşuna ağırlık yapıyorsun
Google mu kaldı moruk ChatGPT'ye yazsın, taş devrinde kalmışsın. He bu arada biraz içerlemiş gibisin.Buraya yazana kadar gogle yazsan direk öğrenirsin noldunu
Yine kendiyle alakası olmayan bir olaya karışan malum insan tipi ne içerliycem çokta şeyimde iyi tm oraya yazsın ulan bu chatgptede dünkü uygulama yılların goglenının önüne geçti gogle ne ara taş devri oldu üstelik, morukta babanGoogle mu kaldı moruk ChatGPT'ye yazsın, taş devrinde kalmışsın. He bu arada biraz içerlemiş gibisin.