C klasöründe değişik isimli windows klasörü virüsmü?

Merhaba içindeki dosyaları virustotale yükleyip sonuç paylaşırsanız yorum yapabiliriz
1758816469146.webp

virüs total empty file diyo sürükleyip bırakınca

Virüs olmasa bile öyle bir dosya oluşmaması gerekiyor, dosya içeriğinde telemetry klasörü oluşturmuş ben olsam format atarım.

bu tür şeylerde merak aediyorsanız o kadar sormayın insanlara ne gerek var indir kaspersky veya bitdefender tarat orayı ya
O zaman forumu kapatalım herkes herşeyi Googlea GPTye falan sorsun burası forum amacı bu muhalefet olmayın herşeye konuşmak için konuşuyorsun

O zaman forumu kapatalım herkes herşeyi Googlea GPTye falan sorsun burası forum amacı bu muhalefet olmayın herşeye konuşmak için konuşuyorsun
amacım bu değildi demek istediğim virüs olduğundan şüphelendiğiniz bir şeyi antivirüse taratmak daha hızlı olur ve güvenli yoksa forumun amacı zaten bu ki herşete konuşmak iin konuşuyorsunuz derken? kusura bakmayın ama tanıyormuyumda benim hakkımda böyle konuşuyorsunuz

Virüs olmasa bile öyle bir dosya oluşmaması gerekiyor, dosya içeriğinde telemetry klasörü oluşturmuş ben olsam format atarım.
hocam bende bitane flashbellek var onu takarsam virüs ona bulaşır sonra tekrar tekrarsam virüs formatlanmış laptopada bulaşır demi, bide ondrive dosyalarıda var bende onlarıdamı full silmem gerek

Geri