17halilibo17
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba içindeki dosyaları virustotale yükleyip sonuç paylaşırsanız yorum yapabiliriz
virüs total empty file diyo sürükleyip bırakınca
Merhaba içindeki dosyaları virustotale yükleyip sonuç paylaşırsanız yorum yapabiliriz
zip olarak atAlıntıyı görüntüle
virüs total empty file diyo sürükleyip bırakınca
kaspersy virüs removal tool kur antivirüsten farklı bir şey varsa siler direkt.merhaba beyler bügün c ye baktıgımda böyle bir şey vardı ne yapmalıyım yardım lütfen Alıntıyı görüntüle
zip olarak at
O zaman forumu kapatalım herkes herşeyi Googlea GPTye falan sorsun burası forum amacı bu muhalefet olmayın herşeye konuşmak için konuşuyorsunbu tür şeylerde merak aediyorsanız o kadar sormayın insanlara ne gerek var indir kaspersky veya bitdefender tarat orayı ya
amacım bu değildi demek istediğim virüs olduğundan şüphelendiğiniz bir şeyi antivirüse taratmak daha hızlı olur ve güvenli yoksa forumun amacı zaten bu ki herşete konuşmak iin konuşuyorsunuz derken? kusura bakmayın ama tanıyormuyumda benim hakkımda böyle konuşuyorsunuzO zaman forumu kapatalım herkes herşeyi Googlea GPTye falan sorsun burası forum amacı bu muhalefet olmayın herşeye konuşmak için konuşuyorsun
hocam bende bitane flashbellek var onu takarsam virüs ona bulaşır sonra tekrar tekrarsam virüs formatlanmış laptopada bulaşır demi, bide ondrive dosyalarıda var bende onlarıdamı full silmem gerekVirüs olmasa bile öyle bir dosya oluşmaması gerekiyor, dosya içeriğinde telemetry klasörü oluşturmuş ben olsam format atarım.
sizce ne yapayımzip olarak at
Hocam en iyi çözüm format tamamen kurtulabilmek içinsizce ne yapayım