dostum benim daha 16 yaşımdayım kodlamaya yeni başladım daha adam akıllı terimleri bile bilmiyorum chatgptye sordum bana resetlememi söyle resetledim işe yaramadı youtubeda izlediğim videoların yorumlarında araştırma yaptım yinede benle aynı sorunu yaşayan birini görmedim yaklaşı 1 ay önce bu hatadan dolayı yaptığım kodlama dilini bile değiştirdim c++ yaparken hata vermiyordu ve 2 gündür bu hatayı düzeltmek için belli aralıklarla uğraşıyorum ama sonuç alamıyorum bari buraya gelip bilen insanlara sorim belki sorunu çözebilirm dedim ama sen daha bi s.k bilmeden soruma cevap vermeden saçma sapan laf kalabalığı yapıcaksan rica ediyorum gitÇalışmamasının bir kaç sebebi Var
Ayrıca ChatGpt'nin Adam akıllı bir cevap veremediğini Söylemişsin
Sorunun ChatGpt'de olmadığını sende olabileceğini hiç düşündünmü ?
Çünkü çok basite yaptığın hatalar chatgpt'nin Buna Doğru yanıt vermeme olasılığı yok nerdeyse
Neden Peki Sorunun Çözümünü söylemek yerine boş yapıyorsun diyecek olabilirsin
Çünkü senin iyiliğin için Eğer bu kadar basit bir hatada Bile Özellikle'de günümüzde bu kadar Çok teknoloji varken kendin anlamak ve çözmek yerine direk forumda Konu Açmışsın yanlıs anlama tabi iki yardım isteyebilirsin Ama sorunun gayet basit bir kaç hatası var yani kendinde rahatlıkla çözebilirsin Aİ ile vs. eğer yazılımcı olmak istiyorsan Aİ kullanmayı Öğrenmelisin Aksi Takdirde İşsiz Kalırsın
Basit bir taktik vericek olursam Terminal'de gördüğün Tüm Kırmızı yazıyı yani hata çıktısını Kopyala ve ChatGpt'ye yapıştır ve böyle bir hata aldığını söyle O sana anlatacaktır eğer chatgpt doğru yanıt vermesse veya anlamazsan Deepseek'i dene
Doğru söylüyorsun suç bende Ne anlatıyom ki sana sen böyle devam etdostum benim daha 16 yaşımdayım kodlamaya yeni başladım daha adam akıllı terimleri bile bilmiyorum chatgptye sordum bana resetlememi söyle resetledim işe yaramadı youtubeda izlediğim videoların yorumlarında araştırma yaptım yinede benle aynı sorunu yaşayan birini görmedim yaklaşı 1 ay önce bu hatadan dolayı yaptığım kodlama dilini bile değiştirdim c++ yaparken hata vermiyordu ve 2 gündür bu hatayı düzeltmek için belli aralıklarla uğraşıyorum ama sonuç alamıyorum bari buraya gelip bilen insanlara sorim belki sorunu çözebilirm dedim ama sen daha bi s.k bilmeden soruma cevap vermeden saçma sapan laf kalabalığı yapıcaksan rica ediyorum git