öncelikle AI kullanmicaksın çok tembelleştiriyor adamı ai cursor vs o yapay zekalı ide'ler bile kullanmicaksın yoksa gelişemezsin öğrenme aşamasında temiz kafayla aklında başka şeyler problemler olmadan veya rahatsızlıgın olmadan mesela ayakların üşümeden saçların kaşınmadan oturduğum koltuk bacağını vs rahatsız etmeden videolar izleyip fonksiyonları öğren sonra ufak tefek projeler yap oyun dışında 1 sene falan yap full çalış ama her seferinde rahat olman lazım en çok benim yaşadığım problem rahatlık ve uyku olayıydı ondan diyorum bu arada bunu oyun olayında çok bilgim yok nodejs go falan diğer projelerle ilgilneiyordum ben ama aynıdır genel anlamda windows dillerinide denemistim ufak tefek yazımı bir tık zor bence şöyle yap ilk başta c# ile başlama başka yazılım dili bilmiyorsan ilk başta pythonla falan başla web şeylerini öğren oralarda gercekten kafanda oturuyor olaylar pythonu ogrendikten sonra diğer dilleri öğrenmende daha kolay oluyor ama yıllarını vermen lazım hayatsız olman lazım guzel bir yere gelebilmek için işi öğrenme aşaması en zor kısmı zaten ondan sonrası akıyor yavas yavas