Neler Yeni

C++ ve Lua. Scripting.

Zero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Zero
Lua Scripting için C++ öğreniyorum, fakat 2 dil arasında ki Syntaxler farklı olduğu için C++'dan Lua Scripting'de geçerken "Syntax" kısmı sorun yaşatır mı?

waxie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer
Lua için neden c++ öğreniyorsun ki ? Ayrıca syntax da pek sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Zero

Zero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Zero
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lua için neden c++ öğreniyorsun ki ? Ayrıca syntax da pek sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.
Çünkü C++ ve Lua Scripting ayni mantikta. Ayrica Lua scripting icin turkce kaynak yetersiz

DUB-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toroslu

80+ Bronze
Direkt Lua öğrenseydiniz de aynı terane, fark yok burada. Türkçe kaynak olmaması nedeniyle de dil seçmezsiniz, bilmiyorsanız önce İngilizce öğrenin sonra kaynak derdiniz kalmaz. Düşünceniz de saçma. Lua ve C++ elbet ki aynı mantıkta olacak, C++'ta algoritma yazarken Lua veya farklı bir dilde masal yazmıyorsunuz.

Zero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Zero
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direkt Lua öğrenseydiniz de aynı terane, fark yok burada. Türkçe kaynak olmaması nedeniyle de dil seçmezsiniz, bilmiyorsanız önce İngilizce öğrenin sonra kaynak derdiniz kalmaz. Düşünceniz de saçma. Lua ve C++ elbet ki aynı mantıkta olacak, C++'ta algoritma yazarken Lua veya farklı bir dilde masal yazmıyorsunuz.
Düşüncem saçma değil, Türkçe kaynak olsaydı direkt Lua Scripting öğrenirdim. Olmadığı için C++ öğreniyorum.

DUB-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top Bottom