Çakma ayakkabı alınır mı?

zSlexyBey

80+
Reaksiyon skoru
181
Arkadaşlar gerçek airforcem var doğum günümde alındı ve şuan ayakkabıya ihtiyacım var 2 tane alacağım air force bana olmuyor ve gerçek ayakkabılar biliyorsunuz uçmuş durumda replika alsammı airforce tarzı veya öneriniz varmıdır uçmuş durumda alınır mı?

Arkadaşlar gerçek airforcem var doğum günümde alındı ve şuan ayakkabıya ihtiyacım var 2 tane alacağım air force bana olmuyor ve gerçek ayakkabılar biliyorsunuz uçmuş durumda replika alsammı airforce tarzı veya öneriniz varmıdır uçmuş durumda alınır mı?
HAYIR HAYIR

Yani neden alınmasın alabilirsin

Alayımmı çakma ayakkabı 2 tane alacağım çakma 300 tl ve 175 e okey?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Force ve blezır alcam .d

Ben 4 tane replika aldım. Birde yanında şu ortopedik tabanlardan aldım. Sıkıntı çekmiyorum. Ama orijinal alman her zaman daha iyi.

Replika almaktansa kinetix giymek daha mantıklı bence en azından belli bir şekilde üretilmiş ürünler,replikaların neyden üretildiği belli değil.

Çakma veya replika dediğimiz ayakkabılar alınmaz eğer ayak sağlığınızı düşünüyorsanız. Bazı fırsatçılar veya satıcılar; A sınıfı replika diyorlar ama tamamıyla satış amaçlı kandırmacadır. Uygun fiyatlı olmasının sebebi kullandıkları malzemenin kalitesiz olmasından kaynaklı. Air Jordan veya Airforce tarzı ayakkabılar ülkemizde en çok replikası satılan ayakkabı çeşitlerindedir. İlla alıcam diyorsanız güvenilir bir yerden alın ayak sağlığınızdan olmayın

kinetix gibi ucuz markalara yönel çok daha iyi olur

Mümkünse almayın hocam ayak sağlığınız için çok zararlı ben 15 yıldan fazla çakma ayakkabı giydim ayağım mahvolmuştu, tırnak batmam vardı, orjinal 700-800 TL civarında bir ayakkabı aldım neredeyse bütün sorunlar kalktı ortadan.

sağlık açısından iyi olacağını düşünmüyorum replikaların

Orjinal alacak o kadar para olmazda ortepetik tabanlar iyi oluyormu
Ben 4 tane replika aldım. Birde yanında şu ortopedik tabanlardan aldım. Sıkıntı çekmiyorum. Ama orijinal alman her zaman daha iyi

Mümkünse almayın hocam ayak sağlığınız için çok zararlı ben 15 yıldan fazla çakma ayakkabı giydim ayağım mahvolmuştu, tırnak batmam vardı, orjinal 700-800 TL civarında bir ayakkabı aldım neredeyse bütün sorunlar kalktı ortadan.
Hocam tırnaklarımı her pazartesi kesiyorum ne anlamda sorun oldu taban içine koyacağım başka ne tür sorun olabilir?

Orjinal alacak o kadar para olmazda ortepetik tabanlar iyi oluyormu

Hocam tırnaklarımı her pazartesi kesiyorum ne anlamda sorun oldu taban içine koyacağım başka ne tür sorun olabilir?
Tırnağımı ben de kesip bir de törpü ile düzeltiyordum ama kesem de ayakkabı yanlardan baskı yapıyordu ve tırnağımın yanı yara olmaya başlamıştı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,813
Üyeler
184,347
Son üye
silkroadadam
Geri