Çalışma masası yaptırılımı

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
343
selamlar masa alıcam ama yaptırsam daha sağlam olur diye düşünüyorum sizce l masamı yoksa 160 a 60 mı daha iyi olur vede bana ne kadara patlar sağlam olması için nasıl yaptırmam gerekli

odanın şeklini nasıl kullanacağını bilmediğimizden yorum yapmak mantıkısız olur

Gidip marangozla konuşman lazım.

Eğer kullanacağın alanda problem oluşturmuyorsa L masalar baya kullanışlı bence düşünebilrsin ama marangozla görüş

selamlar masa alıcam ama yaptırsam daha sağlam olur diye düşünüyorum sizce l masamı yoksa 160 a 60 mı daha iyi olur vede bana ne kadara patlar sağlam olması için nasıl yaptırmam gerekli
Dayım da televizyon için dolap yaptırmıştı zamanına göre ciddi bir miktar para verdi fakat verdiği paraya kesinlikle değdi şahsen yaptıracağın usta iyiyse yaptır.

bende yaptırmak istiyorudum 145 e 70 olan bi masaydı çekmeceli 6.000 tl dedi bana başka marangoza gitttim ondan fiyat beklyiorum

Armut uygulamasından istediğin ürünün fotoğrafını mesela buna benzer şu şu boyutlarda diye ilan aç çevrende ki esnaflar sana fiyat teklifi versin

Marangozda kesinlikle daha sağlam olur. Çünkü piyasadaki satılan masaların çoğu sunta malzeme talaş çöp yani. Marangozlar mdf kullanıyor çok çok sağlam diyemesekte suntadan kat kat daha sağlamdır ev içinde en idealidir. Kaliteli sağlam masalarda marangozdan pahalıya satılıyordur diye tahmin ediyorum. Ama bana kalırsa malzemenin varsa matkap falan kendi masanı kendin yap daha zevkli olur

Marangozda kesinlikle daha sağlam olur. Çünkü piyasadaki satılan masaların çoğu sunta malzeme talaş çöp yani. Marangozlar mdf kullanıyor çok çok sağlam diyemesekte suntadan kat kat daha sağlamdır ev içinde en idealidir. Kaliteli sağlam masalarda marangozdan pahalıya satılıyordur diye tahmin ediyorum. Ama bana kalırsa malzemenin varsa matkap falan kendi masanı kendin yap daha zevkli olur
ne kadar patlar ben alırsam sunlardan dusunuyorum

Ekler

• 1762065298448.webp
    1762065298448.webp
    58.8 KB · Hit: 9
  • 1762065310194.webp
    1762065310194.webp
    73.6 KB · Hit: 10
ben yaptırmıştım 5 sene önce 200 e 70 taş gibi masa üstünde kasa 2 monitor var yüksekliği kendime göre yaptırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,692
Üyeler
183,786
Son üye
Knight214
Geri