Neler Yeni

Çalışma Sandalyesi Önerisi

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Jiyu
thunder pro alamam hocam 5k falan diyor skagen almayı düşünüyorum ama 3 model var iki tanesinin kafalığı olmamasına rağmen biri diğerinde pahalı birininde kafalığı var bu kafalık pek işe yarıyor mu otururken şuan kullandığımda yok çünkü ondan dolayı işlevselliğini bilemiyorum
arada kaldığım modeller

bu ikisi aslında aynı model gibi ama farkları ne bilemedim
Oyuncu koltukları için o kadar para vermek yerine bu koltukları alsam rahat eder miyim ?
Sırt , boyun ve bel ağrıları yaşıyorum. Skolyoz var. Ergonomik ve ortopedik bir şey arıyorum.
Seduna'nın kendisinden alırsam iade vb. durumda sorun çıkartırlar mı ? Beğenmezsem ya da bana göre değil desem iade edebilir miyim ?
Montajını yaptıktan sonra sökmesi kolay mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Thundur pro önermeyenler de çok fazla var , sizce rahatsızlığım için en iyisi hangisi olur ?

Yumuşak olması , ağrı yapmaması ama dayanıklı ve kaliteli olması şart. Uzun saatler için gerekli

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Atakan AKTAŞ
Oyuncu koltukları için o kadar para vermek yerine bu koltukları alsam rahat eder miyim ?
Sırt , boyun ve bel ağrıları yaşıyorum. Skolyoz var. Ergonomik ve ortopedik bir şey arıyorum.
Seduna'nın kendisinden alırsam iade vb. durumda sorun çıkartırlar mı ? Beğenmezsem ya da bana göre değil desem iade edebilir miyim ?
Montajını yaptıktan sonra sökmesi kolay mı ?

Thundur pro önermeyenler de çok fazla var , sizce rahatsızlığım için en iyisi hangisi olur ?

Yumuşak olması , ağrı yapmaması ama dayanıklı ve kaliteli olması şart. Uzun saatler için gerekli
bilemiyorum dostum bende zaten buradaki insanlara soruyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Jiyu
bilemiyorum dostum bende zaten buradaki insanlara soruyorum
ben de sordum ya bilgi almak için.
xdrive tarsus düşünüyordum , ikea markus'a benziyordu ve 6k idi ama zam geldi 8k oldu.
Bütçemi aşmak istemiyorum max 7k'ya bir şey bakıyorum ben de , ikea markus 11k.
İkea markus peşin taksitle alınabiliyor ama sadece ikea satıyor.. İade vb. durumunda sıkıntı olur mu bilmiyorum..
En çok övülen koltuklardan bir tanesi ama ikea markus'ın bile kötü yorumları var :( gerisini siz düşünün..

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Atakan AKTAŞ
ben de sordum ya bilgi almak için.
xdrive tarsus düşünüyordum , ikea markus'a benziyordu ve 6k idi ama zam geldi 8k oldu.
Bütçemi aşmak istemiyorum max 7k'ya bir şey bakıyorum ben de , ikea markus 11k.
İkea markus peşin taksitle alınabiliyor ama sadece ikea satıyor.. İade vb. durumunda sıkıntı olur mu bilmiyorum..
En çok övülen koltuklardan bir tanesi ama ikea markus'ın bile kötü yorumları var :( gerisini siz düşünün..
Bende thunder pro almayı düşünüyorum ama Hepsiburada da iyi olduğu kadar kötü yorum yapanda var kendi sitesinde alıp Peşin taksitle şansımı denicem sorun yaşayacağımı sanmıyorum güzel ürüne benziyor ama taksitli alışveriş iadesi nasıl oluyor bilmiyorum

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Jiyu
Bende thunder pro almayı düşünüyorum ama Hepsiburada da iyi olduğu kadar kötü yorum yapanda var kendi sitesinde alıp Peşin taksitle şansımı denicem sorun yaşayacağımı sanmıyorum güzel ürüne benziyor ama taksitli alışveriş iadesi nasıl oluyor bilmiyorum
amazonda bir kaç gün önce 4100 tl idi ve 4300 civarlarında geziyor ama şimdi fiyat arttı..
14 şubata kadar indirim olur belki..

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Atakan AKTAŞ
  • Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Jiyu
ben en ucuz bunu buldum 5200
daha ucuzu yok herhalde şuanlık
İade vb. durumda ne kendi sitesi işe yarıyor mu ?
amazon satıyor ve amazon gönderiyor. 100 lira pahalı ama dediğim gibi bir kaç gün önce 1k daha ucuzdu..

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Atakan AKTAŞ
  • Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Jiyu
Ben kendi sitesine güveniyorum hiç sıkıntı olacağını zannetmiyorum
Teşekkürler , biraz daha araştıracağım. Bayadır araştırıyorum da sonuçta deneyemeden alacağım için kararsızım..
O yüzden iade vb. şeyler açısından amazon düşünüyordum

Top Bottom