Oyuncu koltukları için o kadar para vermek yerine bu koltukları alsam rahat eder miyim ?thunder pro alamam hocam 5k falan diyor skagen almayı düşünüyorum ama 3 model var iki tanesinin kafalığı olmamasına rağmen biri diğerinde pahalı birininde kafalığı var bu kafalık pek işe yarıyor mu otururken şuan kullandığımda yok çünkü ondan dolayı işlevselliğini bilemiyorum
arada kaldığım modeller
![]()
Ofis Koltuğu | Skagen Ofis Sandalyesi | Yönetici koltuğu
Seduna Skagen Plus Headrest Yönetici Koltuğu modelimizi inceleyin, sipariş verin. Son yılların en çok satan yönetici koltuğu. Adresinize Ücretsiz Kargo.www.sedunamobilya.com
bu ikisi aslında aynı model gibi ama farkları ne bilemedim
![]()
Çalışma Sandalyesi | Skagen Ofis Sandalyesi | Bilgisayar Koltuğu
Seduna Skagen çalışma koltuğu kampanyalı fiyatı ile sizi bekliyor. Hemen İnceleyin! İki yıl garantili dayanıklı ürünler Seduna 'da üstelik Kargo Bedavawww.sedunamobilya.com
![]()
Çalışma Sandalyesi | Skagen Ofis Koltuğu | Bilgisayar Koltuğu
Seduna Skagen plus çalışma koltuğu kampanyalı fiyatı ile sizi bekliyor. Hemen İnceleyin! İki yıl garantili dayanıklı ürünler Seduna 'da üstelik Kargo Bedavawww.sedunamobilya.com
Sırt , boyun ve bel ağrıları yaşıyorum. Skolyoz var. Ergonomik ve ortopedik bir şey arıyorum.
Seduna'nın kendisinden alırsam iade vb. durumda sorun çıkartırlar mı ? Beğenmezsem ya da bana göre değil desem iade edebilir miyim ?
Montajını yaptıktan sonra sökmesi kolay mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Thundur pro önermeyenler de çok fazla var , sizce rahatsızlığım için en iyisi hangisi olur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yumuşak olması , ağrı yapmaması ama dayanıklı ve kaliteli olması şart. Uzun saatler için gerekli