Android Call off duty warzone mobil cikti

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,521
Mobil tarafında en beğendiğim oyunlardan biri olan call of duty`nin yeni oynu Call off duty warzone mobile 21 Mart`ta çıkış yapacağı söyleniyor resmi yotube kanallarında ve Play Store'de trailer videoları mevcut şuanda mobil tarafında oyun oynamasamda mutlaka denemek istediğim bir oyun

Ekler

• Screenshot_20240319-114907_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20240319-114907_Google Play Store.jpg
    552.4 KB · Hit: 120
Uzun zamandır bekliyorum. Artık çıksa da denesek.

geçen
Mobil tarafında en beğendiğim oyunlardan biri olan call of duty`nin yeni oynu Call off duty warzone mobile 21 Mart`ta çıkış yapacağı söyleniyor resmi yotube kanallarında ve Play Store'de trailer videoları mevcut şuanda mobil tarafında oyun oynamasamda mutlaka denemek istediğim bir oyun
geçen sene kaydolmuştum

Acaba pcdeki hesabi mobile baglayabiliyormuyuz videonun sonunda öyle biseyler var sanki

ulan geçen sene bu zamanlar çıkıcaktı ertelediler sonunda çıkıyor ah be verdansk özledim seni

Normalde geçen sene haziran ayında çıkması bekleniyordu. Tarih verilmişti, ama ertelendi. Umarım tekrar bir erteleme olmaz. Mobil'de oyun oynamam fakat ilk defa bir oyunu bu kadar oynamak istiyorum.

Screenshot_2024-03-21-03-26-14-013_com.android.vending.jpg

An itibarı ile indirmeye açılmıştır.

Codm çıktığı günden beri oynuyorum, Bakalım bunu oynarmıyım xD

2 yıldır optimizasyon beceremediler en üst seviye telefonda bile zar zor oynatıyor leş gibi oyun tutmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,678
Üyeler
183,156
Son üye
İdiot
Geri