❌İndirim Bitti! Calvin Klein Ayakkabı 2,5k dan 1847e düştü.

Reaksiyon skoru
129
Fırsat: Calvin Klein EVA RUNNER MIX NY Spor AyakkabıErkek https://amzn.eu/d/7Kh866l

Stoklar bitmezse 45 Numaraya kadar var. Ben Hemen sipariş geçtim

Ekler

• IMG_6880.webp
    IMG_6880.webp
    28.8 KB · Hit: 402
  • IMG_6881.webp
    IMG_6881.webp
    27.6 KB · Hit: 403
Köpük taban, 1 aydan sonra altı buruş buruş olacak reis hayırlı olsun ama bilginde olsun

emin misiniz? markası iyi normalde
Her markanın en ucuz ürünleri kötü oluyor, bu ürünü bilmiyorum ama adidas falan alırken de en ucuzu 1000 liraysa ben 1500-2000 lira olan serilerden alıyorum 1000 lira olanlar çakma gibi oluyor kalite açısından.

Pazarda satılan herhangi bir ayakkabıya logo basmışlar gibi duruyor. Gidin Reebok modelleri bakın kesinlikle daha güzeller.

Baktım, adidasda dahil çoğu marka ğrünlerinde poliüretan Köpük taban kullanıyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pazarda satılan herhangi bir ayakkabıya logo basmışlar gibi duruyor. Gidin Reebok modelleri bakın kesinlikle daha güzeller.
1 tane daha olunsuz yorum gelirse siparişi şotale dipkonuyu kapatıcam sanırım kafamı karıştırdınız 😂

Şu markaya bir tek ben mi ısınamadım ya yani ürünleri güzel de değil

Bu tarz premium moda, giysi markaları sadece kumaştan anlar ve giysi konusunda iyilerdir. Ayakkabı, saat, takı vb. ürünlerde öyle markalarının popüler olduğu kadar kaliteli değillerdir. Sıradan bi lamberjack ayakkabı linkteki ayakkabıdan emin olun daha kalitelidir.
Premium moda markalarının giysi dışındaki ürünleri satıldığı fiyatı hak etmez.

Yorum okumaya geldim 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,019
Üyeler
184,719
Son üye
Mert_Öztürk
Geri