APK malum uygulamaları indirerek. Buraya ismini yazamıyorum. DM'den yazabilirim isterseniz.Evde kablo uzatacağım yer çok uzak olduğu için Çanak anten olmadan internet üzerinden TV' de sadece ulusal yayınları izlemek için nasıl bir yöntem izlenebilir?
Hocam Özelden atar mısın çalışan APK ları Samsung Smart TV var, uygulama TV de yoksa tavsiye ettiğiniz bir tv box ta alabilirim.APK malum uygulamaları indirerek. Buraya ismini yazamıyorum. DM'den yazabilirim isterseniz.
Akıllı TV ama eski bir TV 2008 ilk çıkan smartlardan, uygulama yoksa tavsiye ettiğiniz bir tv box ta alabilirim.akıllı tv değilse iptv cihaz alarak.
tivibu ile yada korsanEvde kablo uzatacağım yer çok uzak olduğu için Çanak anten olmadan internet üzerinden TV' de sadece ulusal yayınları izlemek için nasıl bir yöntem izlenebilir?
Duvar delmem gerekecek, daha önce sıvaaltı yaptık kabloları o yüzden kablosuz şekilde bir işlem yapmak istiyorum.Eğer kablo başka bir odadan gelmeyecekse ben evde 12mm lik kablo kanalı aldım beyaz renk, duvarlarda açık gri olduğundan dolayı çok fazla sırıtmadı süpürgelik üstüne yapıştırarak uyguladım. Görüntü olarak hiç rahatsız etmiyor fazla fark edilmiyor bile. İmkanın varsa o şekilde de yapabilirsin
Ben TV+ kullanıyorum tüm ulusal kanallar ve bir ton özel kanal var, kanalları da 1 güne kadar geriye sarabiliyorsun çok pratik ama aylık üyelik ücreti var bedava değil.Hocam Özelden atar mısın çalışan APK ları Samsung Smart TV var, uygulama TV de yoksa tavsiye ettiğiniz bir tv box ta alabilirim.
Akıllı TV ama eski bir TV 2008 ilk çıkan smartlardan, uygulama yoksa tavsiye ettiğiniz bir tv box ta alabilirim.
Hocam evin 3. tv si için yıllık 1k sadece ulusal yayına vermek saçma geliyor. Daha pratik yolu olmalı benceBen TV+ kullanıyorum tüm ulusal kanallar ve bir ton özel kanal var, kanalları da 1 güne kadar geriye sarabiliyorsun çok pratik ama aylık üyelik ücreti var bedava değil.
Hocam tvin eski 670 liraya mı ne NeXT 2000 Wifi var içinde 2 yıllık NeXT’in ulusal kanallarını içeren ip si var izlersin sıkıntısız.Hocam Özelden atar mısın çalışan APK ları Samsung Smart TV var, uygulama TV de yoksa tavsiye ettiğiniz bir tv box ta alabilirim.
Akıllı TV ama eski bir TV 2008 ilk çıkan smartlardan, uygulama yoksa tavsiye ettiğiniz bir tv box ta alabilirim.
Hocam çok teşekkürler, tam aradığım ürün bu işte amazondan sipariş geçiyorum daha uygunu yoksaHocam tvin eski 670 liraya mı ne NeXT 2000 Wifi var içinde 2 yıllık NeXT’in ulusal kanallarını içeren ip si var izlersin sıkıntısız.
Next 2000 Wi-Fi S Full HD Uydu Alıcısı : Amazon.com.tr
Next 2000 Wi-Fi S Full HD Uydu Alıcısı : Amazon.com.tramzn.eu