Çanak Anten Olmadan TV İzleme

kaan0513

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
532
Evde kablo uzatacağım yer çok uzak olduğu için Çanak anten olmadan internet üzerinden TV' de sadece ulusal yayınları izlemek için nasıl bir yöntem izlenebilir?

Evde kablo uzatacağım yer çok uzak olduğu için Çanak anten olmadan internet üzerinden TV' de sadece ulusal yayınları izlemek için nasıl bir yöntem izlenebilir?
APK malum uygulamaları indirerek. Buraya ismini yazamıyorum. DM'den yazabilirim isterseniz.

Malum uygulamalarda sürekli reklam çıkıyor, bir süre sonra sinir oluyorsunuz. Ayrıca TV kanalları gibi P+ tuşuna basayım bir sonraki kanala geçsin olmadığı için gerçekten kullanışsız oluyor. Siz ilk sıranın başından 10. kanalı izliyorsunuz diyelim, kanal değiştirmek istediğinizde, kanallar 1.sıradan itibaren görünüyor, 11'e manuel olarak getirmek gerekiyor. Ayrıca virüs riski her zaman var.

İptv en mantıklısı olacaktır.

Ücret vermek istersen tv+ alarak izleyebilirsin superonline ve tv+ kullanıyorum ben.

APK malum uygulamaları indirerek. Buraya ismini yazamıyorum. DM'den yazabilirim isterseniz.
Hocam Özelden atar mısın çalışan APK ları Samsung Smart TV var, uygulama TV de yoksa tavsiye ettiğiniz bir tv box ta alabilirim.
akıllı tv değilse iptv cihaz alarak.
Akıllı TV ama eski bir TV 2008 ilk çıkan smartlardan, uygulama yoksa tavsiye ettiğiniz bir tv box ta alabilirim.

Eğer kablo başka bir odadan gelmeyecekse ben evde 12mm lik kablo kanalı aldım beyaz renk, duvarlarda açık gri olduğundan dolayı çok fazla sırıtmadı süpürgelik üstüne yapıştırarak uyguladım. Görüntü olarak hiç rahatsız etmiyor fazla fark edilmiyor bile. İmkanın varsa o şekilde de yapabilirsin

Eğer kablo başka bir odadan gelmeyecekse ben evde 12mm lik kablo kanalı aldım beyaz renk, duvarlarda açık gri olduğundan dolayı çok fazla sırıtmadı süpürgelik üstüne yapıştırarak uyguladım. Görüntü olarak hiç rahatsız etmiyor fazla fark edilmiyor bile. İmkanın varsa o şekilde de yapabilirsin
Duvar delmem gerekecek, daha önce sıvaaltı yaptık kabloları o yüzden kablosuz şekilde bir işlem yapmak istiyorum.

Hocam Özelden atar mısın çalışan APK ları Samsung Smart TV var, uygulama TV de yoksa tavsiye ettiğiniz bir tv box ta alabilirim.

Akıllı TV ama eski bir TV 2008 ilk çıkan smartlardan, uygulama yoksa tavsiye ettiğiniz bir tv box ta alabilirim.
Ben TV+ kullanıyorum tüm ulusal kanallar ve bir ton özel kanal var, kanalları da 1 güne kadar geriye sarabiliyorsun çok pratik ama aylık üyelik ücreti var bedava değil.

Ben TV+ kullanıyorum tüm ulusal kanallar ve bir ton özel kanal var, kanalları da 1 güne kadar geriye sarabiliyorsun çok pratik ama aylık üyelik ücreti var bedava değil.
Hocam evin 3. tv si için yıllık 1k sadece ulusal yayına vermek saçma geliyor. Daha pratik yolu olmalı bence :)

Hocam tvin eski 670 liraya mı ne NeXT 2000 Wifi var içinde 2 yıllık NeXT’in ulusal kanallarını içeren ip si var izlersin sıkıntısız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,519
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri