Bizim mousepadimizin RGBsi var. .d1v1
kim alır
bizim ramler biraz ağır gelmiş gibi oraya .d1v1
kim alır
Bazı parçalar eski sistemden kalma, tam fiyatı ben bilmiyorum ben toplamadım. @yunusnrmn abimize topladık.Hayırlı olsun. Aynı sistemi ben kuruyorum ekran kartı ve ram eksik kaldı sadece. Monitör olarak MSI MPG27CQ2, Güç kaynağı olarakta High Power 80+ Gold tercih ettim. Toplam kaça mâl oldu? Memnun musunuz sistemden?
good evening can1v1
kim alır
thanksgood evening can
yalnızca kasadan bahsediyorsan 15-16 bin civarı bir şey tuttu güç kaynağını bilerek yüksek tuttuk ileriye dönük zaten parçaların çoğu da öyle anakart vb. daha bugün açtım stres testlerini yaptım şimdilik memnunum performansı tatmin ediyorHayırlı olsun. Aynı sistemi ben kuruyorum ekran kartı ve ram eksik kaldı sadece. Monitör olarak MSI MPG27CQ2, Güç kaynağı olarakta High Power 80+ Gold tercih ettim. Toplam kaça mâl oldu? Memnun musunuz sistemden?
Bende 16.000 e kendiminikini topladımyalnızca kasadan bahsediyorsan 15-16 bin civarı bir şey tuttu güç kaynağını bilerek yüksek tuttuk ileriye dönük zaten parçaların çoğu da öyle anakart vb. daha bugün açtım stres testlerini yaptım şimdilik memnunum performansı tatmin ediyor![]()
Vatan güvenle sunar .dBende 16.000 e kendiminikini topladım
demek ki ben kazıklanmışım seri üzgün alabilir miyiz